7.7 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Torroella reprèn la neteja de les platges de l’Estartit

L’objectiu és tenir les platges a punt per la temporada d’estiu

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’EMD de l’Estartit han reprès la neteja de les platges afectades pels darrers temporals i que s’havia suspès durant el confinament. L’objectiu és deixar-les a punt per aquest estiu.

Les actuacions estan dividides en dues fases. La primera, que va iniciar-se la darrera setmana d’abril, va consistir en retirar les restes orgàniques, principalment les meduses de Sant Pere. En la segona fase, que va començar dissabte 9 de maig i ha de durar fins el 12 de juny, es retiraran restes de plàstics i residus inorgànics. D’aquesta manera, quan arribi la fase III de desconfinament i les platges s’obrin al públic, aquestes estaran a punt.

El regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, no descarta que es puguin aplicar mesures de seguretat en funció de les possibles publicacions del Ministeri de Sanitat i Departament de Salut de la Generalitat.

Qui està contractada per a la neteja es l’empresa Urbaser, concessionària del servei municipal de neteja, que treballa en coordinació amb la direcció del Parc Natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter. Les obres es faran preservant el sistema dunar, la fauna i flora. Per això, la majoria es farà manualment i es preservarà a la sorra l’acumulació de les plantes marines que contribueixen a la conservació dunar.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies