28.6 C
Pals
Dissabte, 12 juny 2021
- Publicitat -

Torroella reprèn la neteja de les platges de l’Estartit

L’objectiu és tenir les platges a punt per la temporada d’estiu

El més llegit

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’EMD de l’Estartit han reprès la neteja de les platges afectades pels darrers temporals i que s’havia suspès durant el confinament. L’objectiu és deixar-les a punt per aquest estiu.

Les actuacions estan dividides en dues fases. La primera, que va iniciar-se la darrera setmana d’abril, va consistir en retirar les restes orgàniques, principalment les meduses de Sant Pere. En la segona fase, que va començar dissabte 9 de maig i ha de durar fins el 12 de juny, es retiraran restes de plàstics i residus inorgànics. D’aquesta manera, quan arribi la fase III de desconfinament i les platges s’obrin al públic, aquestes estaran a punt.

El regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, no descarta que es puguin aplicar mesures de seguretat en funció de les possibles publicacions del Ministeri de Sanitat i Departament de Salut de la Generalitat.

Qui està contractada per a la neteja es l’empresa Urbaser, concessionària del servei municipal de neteja, que treballa en coordinació amb la direcció del Parc Natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter. Les obres es faran preservant el sistema dunar, la fauna i flora. Per això, la majoria es farà manualment i es preservarà a la sorra l’acumulació de les plantes marines que contribueixen a la conservació dunar.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Acord de col·laboració entre el Palamós CF i la Fundació Esportiva Palamós

Amb la idea de revitalitzar el futbol base palamosí, el Palamós Club de Futbol i la Fundació Esportiva Palamós volen impulsar un nou projecte esportiu de manera conjunta. Les dues entitats tenen la intenció de fusionar-se i començar una nova etapa que regeneri el futbol formatiu del municipi, dotant-lo dels recursos necessaris per a un desenvolupament comú.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -