13.1 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Centenars de persones participen en la “Cadena de favors” per ajudar el comerç local del Baix Empordà

Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Centenars de persones participen en la "Cadena de favors" per ajudar el comerç local del Baix Empordà
Loading
/

Centenars de persones ja han participat en la “Cadena de favors”. Es tracta d’una iniciativa popular nascuda a Palamós per ajudar el comerç local del Baix Empordà, afectat greument per la crisi del coronavirus. Consisteix a comprar un producte a un comerç de proximitat i regalar-lo a algú. I aquesta persona, en la mesura del possible, pot fer un altre regal per poder seguir la cadena. Els organitzadors remarquen, però, que aquest últim pas és voluntari i condicionat per la capacitat econòmica del receptor del regal. En tot cas, l’objectiu és ajudar tothom afectat per la crisi sanitària i econòmica del coronavirus.

A més, els organitzadors animen a compartir la iniciativa a les xarxes socials. Núria Lisbona, una de les impulsores, explica a Ràdio Capital de l’Empordà que l’objectiu de la “Cadena de favors” no és sumar-se a cap repte viral, sinó posar un granet de sorra per superar la crisi del comerç local del Baix Empordà pel coronavirus.

Com es pot compartir a les xarxes socials? Doncs la iniciativa està a Instagram, Facebook i Twitter. Es diuen @cadenadefavors a Twitter, @cadena_de_favors a Instagram, i demanen fer servir els hashtags #CadenadeFavorsComerçLocal i #SeréElCanviQueVullVeureAlMon.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios