11.6 C
Pals
Divendres, 8 desembre 2023
- Publicitat -

Sílvia Pérez Cruz, el seu confinament i cançons d’aniversari, al Porta Ferrada

La palafrugellenca Sílvia Pérez Cruz ha traslladat el públic del Festival Porta Ferrada a l'Abril 2020

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La palafrugellenca Sílvia Pérez Cruz ha traslladat el públic del Festival Porta Ferrada a l’Abril 2020. És el títol de l’espectacle que va estrenar al Festival Jazz de Barcelona i que avui ha portat a Sant Feliu de Guíxols. Ha inclòs cançons compostes durant el confinament del 2020 i altres que formen part del repertori de l’artista.

Davant d’un Guíxols Arena amb tres quarts d’ocupació, Pérez va arrencar amb tres cançons seguides de les quals tenen reminiscències pandèmiques. La més destacada, “Els dracs busquen l’abril”, composta per Sant Jordi 2020 i que explica que les roses que planten la seva mare i la seva germana “creixen mes que les de la resta de mortals”.

Des d’un primer moment es va demostrar que el públic estava entregat i tenia ganes de participar del concert. De fet, en aquest primer bloc, ja hi havia qui va començar a cantar pel seu compte.

Ha estat un concert marcat per les cançons d’aniversari. Són peces que va composar mentre estava sola a casa durant el confinament per felicitar els aniversaris de diversos membres de la banda, que eren sobre l’escenari.

Precisament, Pérez estava acompanyada sobre l’escenari d’una gran banda, amb set músics que es van veure obligats a improvisar en diversos moments guiats per la cantant, per recuperar peces se sumaven al repertori de la nit. Una d’elles va ser “Mañana“, amb el violinista Carlos Montfort, que va rebre una enorme ovació del públic.

En un altre bloc del concert, va interpretar cançons compostes per altres disciplines, com el cinema o el teatre. Per exemple, “Estimat” per l’obra Cyrano o la banda sonora de Josep.

Entre les cançons que van aixecar més passions hi ha també “Temps perdut”, una de les havaneres composta pel seu pare i la seva mare, Cástor Pérez i Glòria Cruz.

Ha estat la primera incursió de Sílvia Pérez Cruz a l’estiu empordanès del 2021. Ara ja l’esperem al festival de Cap Roig el 17 d’agost. Ja estan totes les entrades venudes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ajuntament de Torroella i l’EMD de l’Estartit signen el nou conveni

El nou conveni regularà les competències i el règim econòmic-financer entre els dos ens locals al llarg d’aquest mandat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -