20.6 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Sílvia Romero: “La marca Gamba de Palamós cada vegada té més usuaris”

Avui, a partir de les 12:00h del migdia, comença la vuitena edició de la Fira de la Gamba a la llotja del port pesquer de Palamós. Una jornada que serveix per donar a conèixer. encara més. el producte típic palamosí. Per avançar-nos alguns detalls de l’edició d’enguany, en el Supermatí d’ahir vam parlar amb Sílvia Romero, cap de l’àrea de promoció econòmica i turisme de Palamós. 

Al llarg del dia, es podran fer diferents tastets de gamba. Els tastets seran en diferents presentacions. Entre altres es podran tastar gambes en el format tradicional -a la planxa-, amb arròs, amb croquetes de gamba o amb gelat d’arròs. 

 

La fira es celebrarà a la llotja del port pesquer del municipi. Els tiquets dels tastets es vendran a la recepció de l’entrada de la fira. Un cop comprats els tiquets, es podran anar visitant els diferents stands per degustar. També hi haurà dos concerts al llarg del dia.

 

A part dels típics tastets, també tindran especial importància les activitats que es duran a terme al llarg del dia com, per exemple, dues visites guiades. Així explica Sílvia Romero les activitats que es faran durant la vuitena Fira de la Gamba.

 

 

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios