15.3 C
Pals
Dimecres, 22 març 2023
- Publicitat -

La Sindicatura de Greuges de Catalunya atén 17 persones a Palamós

De les queixes i consultes se'n van atendre nou de presencials al Punt Jove del municipi i vuit usuaris que van ser atesos per trucada o videotrucada

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Sindicatura de Greuges de Catalunya va atendre de manera presencial i telemàtica a Palamós 17 persones, segons dades recollides per Ràdio Palamós. De les queixes i consultes se’n van atendre nou de presencials al Punt Jove del municipi i vuit usuaris que van ser atesos per trucada o videotrucada.

En declaracions a Ràdio Palamós, el tècnic del servei d’atenció a les persones de la Sindicatura de Greuges de Catalunya, Tom Clapés, explica que l’objectiu de la Sindicatura de Greuges és apropar aquesta institució a les persones.

Al municipi, s’han acabat recollint 12 queixes i cinc consultes, i els temes que s’han tractat estan relacionats amb el medi ambient, l’urbanisme, l’habitatge, els tributs o el consum. Aquest últim relacionat amb la comercialització del subministrament elèctric. D’aquestes queixes, cinc anaven dirigides a l’Ajuntament.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -