20 C
Pals
Dissabte, 15 juny 2024
- Publicitat -

S’inicien les obres de l’antic teatre de Rupià

Es preveu que les reformes a l'edifici es finalitzin entre el març i l'abril de 2023

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

S’inicien les reformes a l’antic Teatre de Rupià. L’edifici que és propietat municipal des del 2019, juntament amb l’edifici adjacent, patiran una reforma integral per adaptar-los a nous usos municipals i millorar la qualitat del teatre del municipi. Els edificis, sobretot l’adjacent al teatre, necessiten una obra completa per poder ser segurs i funcionals.

L’alcalde del municipi, Daniel Serrano Torró, afirma que l’antic Cafè-Teatre de Rupià és un edifici amb molta història. La intenció és que la reforma serveixi per convertir ambdós edificis en una mena de centre social perquè, a part d’acollir teatre, s’hi puguin dur a terme diverses activitats socials amb les diferents entitats municipals.

Aquestes obres ajuden a concentrar les activitats socials i municipals en un sol edifici. Fins ara des de l’Ajuntament només tenien un bar municipal, que era on es reunia la gent. La decisió de comprar l’edifici es va prendre el 2019, ja que era un edifici privat. Fins llavors, l’Ajuntament el llogava pels assajos i per donar-li altres usos municipals.

Les obres al teatre

La zona que es veu menys afectada és la zona de teatre que ja s’utilitzava. Però l’edifici del costat, que era un antic cafè, és la zona que necessita més reformes. Aquesta és la part que es veu més afectada de la reforma. L’alcalde del municipi espera que les obres de l’edifici s’acabin entre el març o l’abril de 2023. Llavors, faltaria preveure l’equipació necessària pel teatre.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’estació d’autobusos de Palamós tindrà 7 andanes i està previst que hi passin 243.000 passatgers a l’any

L’edifici de l’estació serà de planta baixa i acollirà una sala d’espera, zona de vending i taquilles de venda de bitllets.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -