8.5 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

S’inicien les obres de millora de Ca la Pruna, de Pals

Aquesta proposta global d’actuació pretén  la revalorització de l’edifici com a element patrimonial i la millora del conjunt reinterpretant els espais i la seva imatge general.

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.

Esther Vilert: “Durant 3 setmanes vacunarem a majors de 80 anys i persones dependents”

La directora d’atenció primària del Baix Empordà recomana esperar rebre la trucada del centre mèdic per no col·lapsar línies i alentir el procés de vacunació
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Aquest mes de novembre s’han iniciat les obres a Ca la Pruna per tal d’ubicar-hi la nova oficina de turisme, el museu local, sales d’exposicions i espais per a l’hotel d’entitats i una nova sala d’actes.
L‘Ajuntament de Pals ha inicat les obres de millora de l’equipament municipal Ca la Pruna amb l’objectiu de convertir l’espai en el nucli cultural i turístic del municipi de forma trasnversal.

L’accés principal a l’edifici continuarà sent per la façana principal i s’està habilitant una nova entrada situada a la façana est.

La nova oficina de turisme estarà situada a la planta baixa on hi haurà espai de rebuda, despatx, espai de consulta i zona de serveis.

A la primera planta de l’edifici hi haurà el museu, les sales d’exposicions i un segon grup de serveis.

Finalment, a la segona planta, s’hi ubicarà la nova sala d’actes, amb més capacitat que l’actual, segons les necessitats d’equipament plantejades pel consistori. La resta de la planta estarà destinada a despatxos per a hotels d’entitats, oberts també a diferents associacions de la vila. Hi haurà un nucli de comunicacions que connectarà les diferents plantes mitjançant escales i ascensor.

El fet de disposar de dos accessos permetrà assegurar l’evacuació i una millor polivalència d’ús del centre, i també es soluciona l’accessibilitat de tots els espais de l’edifici.

Aquesta proposta global d’actuació pretén  la revalorització de l’edifici com a element patrimonial i la millora del conjunt reinterpretant els espais i la seva imatge general.

Ca la Pruna es dotarà d’elements bàsics de confort ambiental i funcional per tal de fer-ne un centre cultural adaptat a les noves necessitats culturals de la vila de Pals.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pla de xoc d’ajudes a Palafrugell per pal·liar la crisi de la COVID-19

Serà una reducció d’impostos i taxes, l ajudes directes i ajudes a les persones més vulnerables

Altres notícies