9.4 C
Pals
Dilluns, 27 març 2023
- Publicitat -

Concentració a la pineda d’en Gori en protesta contra el nou camí de ronda de Palamós

El començament de les obres del tram entre Castell i La Fosca s'ha vist impedit per una concentració d'activistes de Salvem la Pineda d'en Gori.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ja fa uns dies que han començat les obres del camí de ronda de Palamós. Avui s’havia de continuar pel tram que uneix Castell, passant per la Pineda d’en Gori, fins la Fosca.

Davant d’aquests fets, l’associació Salvem la Pineda d’en Gori ha reunit aquest matí a les set una agrupació d’unes aproximadament quaranta persones amb la intenció d’aturar les màquines, que no hi han arribat. També s’han manifestat en contra de les obres previstes, que consideren excessives i i nocives pel paratge natural que és la Pineda d’en Gori i Cala S’Alguer.

Zeta Figa, portaveu de la plataforma Salvem la Pineda d’en Gori

Camí d’accés a la cala s’Alguer

Havent vist el tram ja realitzat fins al Cap Gros, els activistes asseguren estar preocupats pel que vol fer l’Ajuntament amb aquest espai natural. La portaveu de la plataforma, Zeta Figa, afegeix que “una cosa seria que arreglessin el camí, i l’altra la intervenció agressiva que pretenen fer-hi”. També es critica que tot i haver atès algunes de les seves al·legacions i reduït algunes de les pretensions, l’essència del projecte és la mateixa, i en definitiva és un projecte que ni s’adapa ni respecta el paisatge.

Obra realitzada en un dels trams del camí de ronda

La gran protesta és l’agressivitat de la obra envers el paratge natural

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Isidre Tenas és l’alcaldable a Palafrugell amb Som Gent de Poble

Tot i el canvi d'alcaldable, Som Gent del Poble ha assegurat que manté la seva identitat
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -