7.7 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

S’obre el període de preinscripció escolar al Baix Empordà

Després de l’ajornament a causa del coronavirus, es podran presentar les sol·licituds del 13 al 23 de maig

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Dimecres vinent començarà el període de preinscripció per al segon cicle d’educació infantil, educació primària i la ESO que havia de començar al març i va ser ajornat a causa de la crisi sanitària. Així, els pares podran presentar les sol·licituds del 13 al 22 de maig.

Quan sigui possible, es recomana realitzar les sol·licituds telemàticament per tal de reduir la presencia de les famílies als centres educatius. S’haurà d’enviar un correu electrònic al centre demanat en primera opció amb la documentació requerida escanejada. La resposta de l’escola per correu electrònic valdrà com a confirmació de preinscripció.

Les persones que no disposin de recursos informàtics podran fer-ho personalment però hauran de demanar una cita prèvia al centre.

Les escoles publicaran el en seu web tota la informació necessària que abans es donava durant les jornades de portes obertes, com també les llistes provisionals de barem, les llistes d’assignacions i d’espera.

Les reclamacions al barem provisional s’hauran de fer telemàticament i la resposta del centre valdrà com a justificant de recepció. Excepcionalment es podran fer presencialment, demanant prèviament una cita al centre.

Per a més informació, es pot consultar l’apartat de preinscripcions de la web de la Generalitat de Catalunya, Estudiar a Catalunya.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies