2.9 C
Pals
Diumenge, 29 gener 2023
- Publicitat -

S’obre el període de preinscripció escolar al Baix Empordà

Després de l’ajornament a causa del coronavirus, es podran presentar les sol·licituds del 13 al 23 de maig

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dimecres vinent començarà el període de preinscripció per al segon cicle d’educació infantil, educació primària i la ESO que havia de començar al març i va ser ajornat a causa de la crisi sanitària. Així, els pares podran presentar les sol·licituds del 13 al 22 de maig.

Quan sigui possible, es recomana realitzar les sol·licituds telemàticament per tal de reduir la presencia de les famílies als centres educatius. S’haurà d’enviar un correu electrònic al centre demanat en primera opció amb la documentació requerida escanejada. La resposta de l’escola per correu electrònic valdrà com a confirmació de preinscripció.

Les persones que no disposin de recursos informàtics podran fer-ho personalment però hauran de demanar una cita prèvia al centre.

Les escoles publicaran el en seu web tota la informació necessària que abans es donava durant les jornades de portes obertes, com també les llistes provisionals de barem, les llistes d’assignacions i d’espera.

Les reclamacions al barem provisional s’hauran de fer telemàticament i la resposta del centre valdrà com a justificant de recepció. Excepcionalment es podran fer presencialment, demanant prèviament una cita al centre.

Per a més informació, es pot consultar l’apartat de preinscripcions de la web de la Generalitat de Catalunya, Estudiar a Catalunya.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -