12.8 C
Pals
Dijous, 15 abril 2021
- Publicitat -

Sobre les festes de primavera

El més llegit

Avatar
Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Ja s’ha donat el tret de sortida a les festes de Primavera de Palafrugell. L’edició d’aquest any arriba en un ambient una mica estrany, pels consecutius canvis polítics que hi ha hagut al poble (ja sabeu, la sortida de CiU del govern, la posterior moció de censura i finalment el nou govern), però amb una decisió presa fa unes setmanes (la del nomenament d’una figura que coordina les activitats i aporta idees i propostes), que sembla despertar cert grau de consens entre l’equip de govern anterior, l’anterior de l’anterior, l’actual i fins i tot els carrossaires que en aquest mateix programa, denunciaven per boca del seu president, la improvisació de tot plegat i la sensació que es prioritzen les propostes pensades per la gent “de fora” més que no pas la de casa.

L’Alcalde Piferrer, ja va demanar, també en aquest mateix programa, un vot de confiança en la propera edició i mentre passa tot plegat, com deia al principi, les Festes de Primavera ja han arribat. Nosaltres, que tenim predilecció per explicar les coses que passen a l’Empordà i que fan bullir els nostres pobles dedicarem una estona de cadascun programes d’aquesta setmana, a repassar el que passi cada dia a Palafrugell amb motiu de les Festes de Primavera i en David Parreño, (l’home agenda) parlarà amb els protagonistes de la cosa. Avui, de fet, parlarem amb la Marta Baserba, que és Regidora delegada d’Infància i Joventut, Regidora adjunta de Cultura, Festes i Esports, per tant, la responsable de la matèria.

I d’aquí a uns dies, quan tot plegat hagi acabat, farem balanç de l’edició d’enguany i sobretot, anirem segunt les novetats que es preparin per a l’edició de l’any vinent.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Tenda ens presenten el videoclip de ‘Fe cega’

‘Fe Cega’ parla del rebuig que projecta un sistema corrupte cap a unes certes persones amb una sensibilitat diferent. A vegades caiem en la temptació de pensar que la vida es basa en la llei del més fort i oblidem que l’objectiu de viure en societat és la bondat entre persones. La bateria i el…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -