13 C
Pals
Dijous, 22 abril 2021
- Publicitat -

Sortir a passejar la cabra per Palafrugell, no és excusa per trencar el confinament per coronavirus

Els Mossos d'Esquadra asseguren que sortir a passejar la cabra, com un dels ciutadans de Palafrugell, no serveix d'excusa per saltar-se el confinament per prevenir l'expansió del coronavirus al Baix Empordà

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Una de les excepcions per poder sortir al carrer durant el confinament per prevenir que el coronavirus s’escampi més és sortir a passejar el gos. Així és com s’explica al Butlletí Oficial de l’Estat que dictamina les ordres.

Tot i això, els Mossos d’Esquadra han assegurat que no tot és excusa. De fet, aquest dijous, un ciutadà de Palafrugell ha sortit a passejar la cabra pel municipi per poder estirar les cames.

Malgrat el seu enginy, i portar l’animal lligat en una corretja, el cos d’agents de seguretat han fet entendre que passejar aquest animal, com també canaris o porcs vietnamites, serveixen per poder sortir de casa.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sant Feliu de Guíxols obtindrà una injecció de 60.000 euros de la UE per a extraescolars

Tal com informa El Punt Avui, Sant Feliu de Guíxols rebrà una subvenció de 60.000 euros per destinar-la a activitats extraescolars. El Pla de Millora d'Oportunitats Educatives (PMOE) preveu aquest ajut procedent de la Unió Europea del qual se'n podran beneficiar unes 150 famílies amb alumnes de totes les escoles de primària del municipi, tant les públiques com la concertada del Cor de Maria-Sant Josep. 
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -