5.3 C
Pals
Dimecres, 27 gener 2021

EmporDATA: les dades de la sanitat al Baix Empordà

El més llegit

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

MAPA: El Baix Empordà no ha recuperat el poder adquisitiu d’abans de la crisi del 2008

El poder adquisitiu de la comarca disminueix un 6,3% respecte al 2007. Això es deu a que, mentre que la mitjana d’ingressos ha augmentat gairebé un 10%, l’índex de preus al consum ho ha fet més, amb un 16%.

Que torni el Tren Petit!

Escolto a Ràdio Capital que reneix el projecte de tren de la Costa Brava, impulsat per l’Associació pel Transport...

Santa Cristina bonificarà un 30% de l’IBI d’aquells qui instal·lin energies renovables

En el cas d'instal·lacions comunitàries es farà una rebaixa del 5% de l'impost a cada veí
Dani Cortés Morés
Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà ha fet públiques les dades de la seva memòria de l’any 2016, que mostren en xifres l’activitat sanitària que existeix al Baix Empordà.

Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE) és un grup format per la Fundació Hospital de Palamós, el Consorci Assistencial del Baix Empordà (CABE) i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà AIE.

La Fundació Hospital de Palamós gestiona l’Hospital de Palamós i Palamós Gent Gran. El Consorci Assistencial del Baix Empordà gestiona ambulatoris a Palamós, la Bisbal d’Empordà, Palafrugell i Torroella de Montgrí. Serveis de Salut Integrats Baix Empordà gestiona els serveis que no donen assitència a les persones.

Aquestes dades, per exemple, mostren que cada dia, de mitjana, el 2016 va haver al Baix Empordà prop de 2.000 visites a metges de família, i 3 parts en algun d’aquests centres. 178 visites a urgències, 97 visites sobre salut sexual, o 31 operacions.

Aquestes són només algunes de les dades diàries que genera la sanitat al Baix Empordà. La memòria n’explica moltes més.

A més, ofereix dades globals per l’any 2016. Per exemple, que el percentatge d’ocupació dels llits a l’hospital és de prop del 90%. Que el 2016 va haver més de 64.000 persones ateses a urgències, de les quals, 12.000 eren ciutadans de fora de Baix Empordà.

També es van operar 11.300 persones.

Entre els centres d’atenció primària, el que rep més visites és el CAP Dr. Josep Alsina i Bofill, seguit del de Palamós, el de la Bisbal i el de Torroella. Com és lògic, l’especialitat més visitada és la de la medicina general, amb més de 480.000.

Als centres del consorci, gairebé 24.000 persones van a un CAP per informar-se sobre qüestions de salut sexual i reproductiva.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

David Casadellà: “Encara no he rebut els ajuts per les destrosses del Glòria”

El productor de Poma Girona va perdre 5 hectàrees l’any passat i encara no ha rebut les subvencions

Altres notícies