EmporDATA: les dades de la sanitat al Baix Empordà

El més llegit

Fan un menú especial pels 100 anys de les casetes de S’Agaró

El restaurant La Taverna del Mar inclourà un plat de mar i muntanya als menús de desembre

La Bisbal es vol agermanar amb Altsasu

El cas d'Altsasu és un cas judicial obert de vuit joves de la localitat navarresa per la seva implicació en una baralla amb agends de la Guàrdia Civil fora de servei el 2016 en un bar d'aquell municipi

La pel·lícula “The Irishman” s’estrena a Palamós abans que a Netflix

A més a més, els cinemes Arinco també acullen del 19 al 23 de novembre el Filmmaker International Film Festival

Gairebé un mes de vaga a Suntransfers de Torroella de Montgrí

Els treballadors porten 29 dies de vaga després de l'acomiadament de tres empleats, volen que els reincorporin després d'assegurar que són acomiadaments "nuls" i per "repressió sindical"

JxCAT Torroella denuncia el sobrecost de la zona blava al pagar amb l’app

El grup de Junts per Catalunya denuncia aquest sobrecost de 19 cèntims si es paga mitjançant l'aplicació mòbil tot i que no estigui estipulat a les ordenances fiscals
Daniel Cortés Morés
Daniel Cortés Moréshttp://danicortes.cat
Coordinador de redacció i responsable de projectes de Ràdio Capital

Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà ha fet públiques les dades de la seva memòria de l’any 2016, que mostren en xifres l’activitat sanitària que existeix al Baix Empordà.

Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE) és un grup format per la Fundació Hospital de Palamós, el Consorci Assistencial del Baix Empordà (CABE) i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà AIE.

La Fundació Hospital de Palamós gestiona l’Hospital de Palamós i Palamós Gent Gran. El Consorci Assistencial del Baix Empordà gestiona ambulatoris a Palamós, la Bisbal d’Empordà, Palafrugell i Torroella de Montgrí. Serveis de Salut Integrats Baix Empordà gestiona els serveis que no donen assitència a les persones.

Aquestes dades, per exemple, mostren que cada dia, de mitjana, el 2016 va haver al Baix Empordà prop de 2.000 visites a metges de família, i 3 parts en algun d’aquests centres. 178 visites a urgències, 97 visites sobre salut sexual, o 31 operacions.

Aquestes són només algunes de les dades diàries que genera la sanitat al Baix Empordà. La memòria n’explica moltes més.

A més, ofereix dades globals per l’any 2016. Per exemple, que el percentatge d’ocupació dels llits a l’hospital és de prop del 90%. Que el 2016 va haver més de 64.000 persones ateses a urgències, de les quals, 12.000 eren ciutadans de fora de Baix Empordà.

També es van operar 11.300 persones.

Entre els centres d’atenció primària, el que rep més visites és el CAP Dr. Josep Alsina i Bofill, seguit del de Palamós, el de la Bisbal i el de Torroella. Com és lògic, l’especialitat més visitada és la de la medicina general, amb més de 480.000.

Als centres del consorci, gairebé 24.000 persones van a un CAP per informar-se sobre qüestions de salut sexual i reproductiva.

 

Últimes notícies

A les Portes de Troia – 17 novembre 2019

Arriba una nova edició del programa d'història de Ràdio Capital.

Santa Cristina congela IBI, escombraries i vehicles, però modifica exempcions i descomptes als no empadronats

Les ordenances fiscals del 2020 es van aprovar amb els vots d'ERC, JxCat, Guanyarem i PSC, mentre que Cs va votar en contra

Ona Jove – 17 novembre 2019

Ja pots tornar a recuperar el programa més jove i random de Ràdio Capital.

Premien Pals per la gestió del reciclatge del vidre

Ecovidrio els ha distingit amb la Bandera Verda per haver aconseguit augmentar en un 40% el reciclatge de vidre en relació a l'estiu de l'any anterior

Factoria Musical – 17 novembre 2019

Dues hores per posar-te al dia de la música!

Més notícies