13.7 C
Pals
Dimecres, 30 novembre 2022
- Publicitat -

Submarinistes voluntaris netejaran el fons marí de Calella i Llafranc

L'any passat es van recollir més de 35 quilos de residus a Calella i Llafranc, aprofitant el dia també es vol conscienciar de la conservació marítima

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dissabte, 14 de setembre, a les 10 del matí, es realitzarà la neteja del fons marí de la platja de Llafranc i Port Pelegrí de Calella de Palafrugell. L’activitat està organitzada per l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafrugell i compta amb la col·laboració de les empreses Poseidon Nemrod Diving al Port Pelegrí de Calella i Barracuda Diving Center a Llafranc. La neteja amb caiac a l’entorn de Llafranc estarà organitzada per l’empresa Tourist Service.

privat:-submarinistes-voluntaris-netejaran-el-fons-mari-de-calella-i-llafranc-el-proper-dissabte

Com a novetat d’aquest any, l’empresa Delicious & Sons coordinarà la neteja de la sorra amb voluntaris a la platja de Port Pelegrí, que també compta amb la col·laboració de Veritas i Ocean52. A banda de la retirada de residus acumulats al fons marí durant la temporada d’estiu, l’objectiu de la trobada és conscienciar la gent de la importància de conservar l’ecosistema marí i evitar abocar residus al mar.

En l’edició de l’any passat hi van participar 32 voluntaris, que van recollir més de 35kg de residus, principalment plàstics, envasos, ampolles, vidres i restes de pesca com fils i ploms. Per a més informació, podeu contactar amb el telèfon 972 61 31 39.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

En marxa el Projecte Rossinyol al Baix Empordà

A finals del mes de novembre, el Projecte Rossinyol es va posar en marxa en municipis de tota la província de Girona.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -