10.5 C
Pals
Dimecres, 13 Novembre 2019

Susanna Cama: “L’acord sobre les retribucions dels treballadors busca millorar el sou”

La delegada de personal de l'Ajuntament de Torroella, Susanna Cama, ha explicat al Supermatí el nou acord en millora de sou que rebran els treballadors, que enumera quants i quins treballadors disposa l'Ajuntament i el seu sou en cadascun dels punts de llocs de treball.

El més llegit

Què han votat els teus veïns a les eleccions generals del 10N?

Tens curiositat per saber si a la teva població la formació política que has votat té molt pes? I a la zona per on vius? Comprova-ho en aquest mapa interactiu de Ràdio Capital de l'Empordà

Un camió s’ensorra al carrer Fàtima de Torroella de Montgrí

Un camió ha quedat atrapat després que la calçada del carrer Fàtima de Torroella de Montgrí cedís al seu pas

El concurs de Gossos d’Atura de Torroella retrà homenatge a Jordi Muxach

Els dies 30 de novembre i 1 de desembre tindrà lloc la Fira de Sant Andreu, en la qual se celebra el concurs de Gossos d'Atura de Torroella de Montgrí

Aprovada la reforma de la Plaça Murada de Palamós

Les obres començaran el 2020 i seran enllestides per Setmana Santa

Gemma Garcia, llibretera de Vitel·la: “L’espai de la Mediterrània ens ofereix la possibilitat de fer molts actes”

L'editora de la Vitel·la, Gemma Garcia, ha explicat al Supermatí de Ràdio Capital de l'Empordà la història darrera la reobertura de la llibreria Mediterrània i quin és el pla de negoci que tenen de cara al nou espai

La delegada de personal de l’Ajuntament de Torroella, Susanna Cama, ha explicat al Supermatí el nou acord en millora de sou que rebran els treballadors, que enumera quants i quins treballadors disposa l’Ajuntament i el seu sou en cadascun dels punts de llocs de treball.

El consistori oferia 1.54 euros per punt i els treballadors en demanaven 1.92. Finalment, després de l’acord, la xifra ha quedat en 1.65; fet que farà augmentar la despesa en personal al voltant de 300.000.

Segons Cama, l’objectiu de l’acord és “buscar una anivellació pel sou de la gent per evitar la pèrdua de salari a llarg termini”.

La funció de l’organigrama i la seva especificitat és clau a l’hora de saber quin tipus de feina realitza exactament cada treballador. A Torroella, per exemple, es van trobar casos de persones que tenien assignades feines que no els hi corresponien.

 

Escolta l’entrevista sencera

Últimes notícies

Supermatí – 13-11-2019

Ja pots tornar a escoltar el Supermatí d'avui

Els regals, presents, dons, ofrenes,…

A aquestes altures de l’any, ja fa alguns dies que hi ha les llums de Nadal penjades a més d’un poble, apunt per a...

Matí de cel més tapat i clarianes de tarda amb ambient de tardor freda

Jornada amb més nuvolositat sobretot entre migmatí i migdia. Continuarà l'ambient de tardor freda i el descens del termòmetre s'accentuarà els propers dies.

Jake Bugg estrena ‘Kiss like the sun’

Dos anys després de publicar “Hearts that strain” el britànic Jake Bugg ha compartit una nova cançó ‘Kiss like the sun‘, que sembla que formarà part del seu nou disc d’estudi, del qual de moment se’n coneixen molts pocs detalls. El músic té previst una sèrie de concerts durant la setmana vinent, aixó sí, tots…

Negra Nit – 12 novembre 2019

Nova edició de Negra Nit amb Xavi Puig.

Més notícies