24.4 C
Pals
Dilluns, 2 agost 2021
- Publicitat -

Susanna Selva: “Aquest cap de setmana s’ha permès un 30% de públic, però fins ara jugàvem sense la nostra afició.”

Avui al Supermatí hem entrevistat la Susanna Selva, presidenta del Club d’Hoquei Palafrugell. Està sent una situació complicada per l’activitat esportiva i pels clubs, però sembla que poc a poc es va tornant a la normalitat. La Susanna ens ha explicat les dificultats en les que s’ha anat trobant l’equip i les que encara enfronta a dia d’avui, encara que els partits ja tornin a estar permesos.

Des de fa un mes que es permet fer entrenaments, però fins ara no es permetia jugar a tots els equips. Amb les competicions de nou a l’ordre del dia encara hi ha certes dificultats. Malgrat que ja es pugui competir hi ha hagut equips que han enfrontat casos de covid, i els seus jugadors han hagut de seguir un protocol de PCRs i confinament de deu dies.

També hi ha el tema dels desplaçaments i els calendaris: és difícil quadrar els nous horaris i els desplaçaments amb les vides laborals dels jugadors que no es dediquen a l’esport professionalment, i a més els calendaris han hagut d’adaptar la reducció de jornades durant les restriccions i reinventar-se. Si hi afegim que pot haver-hi algun cas de covid, tant en l’equip local com el visitant, aleshores s’ha de posposar la jornada i mirar d’encabir-la en un altre horari, cosa que agreuja més aquest problema.

Un altre tema controversial en el món dels esports és el de les mesures de seguretat. Si bé es compleixen mesures de seguretat com la no utilització dels vestidors, la separació d’espais d’equip local i visitant o la utilització de mascaretes per part dels jugadors que no es trobin en el terreny de joc, després a l’hora del partit el contacte és inevitable, i la utilització de mascareta durant el temps de joc és inviable.

“Potser s’haurien pogut posar més mesures, però per ells [la Generalitat] tampoc és fàcil. Ells van decidir tirar-ho endavant i ja ho devien preveure, que potser hi haurien casos i que podria passar, però bé, jo crec que ho han volgut provar i de moment podem anar fent.”

“Aquest cap de setmana hem començat amb un 30% però fins ara no teníem públic. En el que és la competició de base no sols omplir aquest aforament, fins i tot comptant que vinguin pares o avis. Aquest cap de setmana, però, juguem aquí contra el Calafell i segurament si omplirem. La gent té moltes ganes de venir al pavelló, fins ara han estat veient els partits per la televisió però no és el mateix. A qui li agrada l’hoquei té ganes de veure’l en directe.”

Malgrat la incertesa de les circumstàncies, Susanna Selva manté l’esperança, i assegura que estaran pendents del que digui la Generalitat. Conclou afirmant que es manté positiva sobretot pels nens, que tenen moltes ganes de jugar, i pels pares que tenen ganes de veure’ls competint.

 

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios