Palamós FC
Equip de la temporada 2018-2019 del Palamós FC | Imatge d'Olga Grassot

El darrer amistós de la pretemporada del Palamós Club de Futbol ha quedat suspès. El matx entre l’equip palamosí i el C. E. Manresa no ha arribat ni a començar perquè l’equip visitant s’ha queixat. El motiu ha estat el cost de les entrades que calia pagar per poder veure l’enfrontament.

El partit amistós enfrontava l’equip palamosí amb el Manresa, un grup de primera catalana del grup dos. El matx havia de començar a les vuit del vespre d’aquest dissabte. Però una hora abans de l’inici de l’enfrontament s’ha anunciat que no es celebraria l’amistós. El motiu s’ha centrat en el preu de les entrades que era de deu euros. Un cost que l’equip de Manresa no ha trobat correcte i ha sentenciat que els seus seguidors entressin gratis “o marxaven”.

Com ha informat el Palamós CF, no s’ha tolerat la petició i molt menys les formes per part de l’equip visitant. L’àrbitre ha decidit suspendre el partit perquè el delegat del Manresa ja havia informat que no jugarien. Tanmateix, els dos equips de futbol s’havien presentat al complet per jugar l’últim amistós de la pretemporada.

Igualment, l’equip de Manresa només ha lamentat les molèsties mitjançant el seu compte de Twitter. Entre els internautes la notícia no ha passat desapercebuda hi ha qui s’ho ha pres amb més bon humor que altres.