Mercat Medieval de Castell d'Aro
Mercat Medieval de Castell d'Aro | Imatge de l'Ajuntament

El municipi de Castell d’Aro celebra el dinovè Mercat Medieval el proper cap de setmana. El mercat s’organitza al nucli històric declarat Bé Cultural d’Interès Nacional. Enguany hi haurà noves activitats com també les ja tradicionals demostracions d’ofici i les fires de productes d’artesania.

Les principals activitats proposades pel dinovè mercat medieval són: falconeria, caravana de ponis, consulta de tarot i jocs de temàtica medieval, i com a novetats d’enguany un photocall medieval a la Pineda del Pessebre i una exposició d’armes i armadures al nou espai de l’Antic Casino. També hi haurà tallers infantils de braçalets i calzes medievals, de dames i cavallers de drap sense cosir i de joieria infantil. Pel que fa a les demostracions d’oficis s’hi pot veure el bufador de vidre, la pintora il·lustradora, la filadora i l’artesà d’aromes.

També hi haurà cercaviles; música, malabaristes i xanquers; demostració de vol de falconeria; espectacles de titelles i de teatre de carrer; concerts de música medieval; taller de circ; i animació nocturna. Durant tot el cap de setmana els productes gastronòmics delecten el paladar de tots els visitants, que poden trobar-hi varietats elaborades artesanalment. També es poden adquirir alguns dels productes artesanals que s’hi mostren i gaudir dels diversos espais de restauració. Un conjunt ambientat amb escuts heràldics, estendards, banderoles i altres elements històrics.

El mercat medieval de Castell d’Aro es celebrarà el proper dissabte 25 i diumenge 26 d’agost. Però des de l’organització avisen que qualsevol imprevist amb el temps pot provocar que algunes activitats es cancel·lin. L’acte ja és una tradició al municipi.