Es publica l’últim disc gravat dels Beatles

Abbey Road va veure la llum un 26 de setembre de 1969 i va suposar el darrer treball que el grup britànic va gravar. Un any després va editar-se Let it be, si bé, s’havia gravat anteriorment.

Abbey Road és considerat un dels discs més elaborats del grup, tot i que ja no funcionaven en aquella època.

Cançons com Come together, Something o Here comes the sun, es van convertir en peces imprescindibles a la història dels de Liverpool.

Neix el periodista Jordi González

El català va néixer l’any 1961 a la ciutat de Barcelona i des del 1997 forma part de la plantilla de Telecinco.

Abans l’havíem pogut veure a TV3, en programes com Les 1000 i una o en diferents emissores de ràdio com Catalunya Ràdio, RAC1 o Ràdio 4. Els seus inicis van ser a Ràdio Popular de Reus i després ja va entrar a la Cadena SER on va presentar programes com La radio al sol o el concurs Doble o Nada. Posteriorment va presentar La palmera a TVE o Vitamina N a CityTv, l’actual 8TV.

Forma part del llibre Guiness dels Rècords, gràcies al programa Moros y Cristianos, que durant el 6 i 7 de desembre de 1997 va estar-se emetent durant 24 hores seguides.

Oh, Pretty Woman arriba al número 1 als Estats Units

La cançó de Roy Orbison va liderar la llista Billboard Hot 100, un 26 de setembre de 1964 i va aguantar durant unes quantes setmanes, sent un dels últims èxits del cantant.

Anys després va fitxar per una altra discogràfica, encara que va anar perdent els seus seguidors i va encadenar un seguit de tragèdies, com la mort de la seva dona en accident de moto.

Els 90 van tornar a portar el nom de Roy Orbison a les masses, gràcies a la pel·lícula de Julia Roberts. Llàstima que el cantant havia mort dos anys abans.