20.4 C
Pals
Divendres, 12 abril 2024
- Publicitat -

Tania Font: “A través de l’art m’agrada conversar amb els visitants de l’exposició”

Supermatí - entrevistes
Supermatí - entrevistes
Tania Font: “A través de l’art m’agrada conversar amb els visitants de l’exposició”
Loading
/

Aquest cap de setmana es va inaugurar la nova exposició de l’artista palamosina, Tania Font. Ècdisi es pot veure ja a l’espai artístic i patrimonial de la capella del Carme de Palamós. Per avançar-nos alguns dels detalls de les obres que s’hi poden veure exposades ens ha visitat al Supermatí la mateixa artista, Tania Font. 

En l’exposició s’hi poden observar sis escultures que acompanyen la idea que vol explicar l’artista amb aquesta exposició. Tania Font volia endinsar-se en el canvi i el què suposa per l’individu aquest procés.

Ècdisi es refereix a l’evasió o a la sortida en grec. Per això, l’exposició porta aquest títol. Tres de les peces exposades estan fetes de ciment, dues de gres i una de fang vermell de la Bisbal. Aquesta exposició es podrà veure fins el 12 de març i s’hi pot accedir de manera gratuïta fent una reserva prèvia al Teatre de La Gorga. 

Tania Font explica que a l’hora de fer una exposició té moltes coses a dir i ho fa a través de l’escultura. És a dir, l’autora parla amb el públic a través del seu art i pot conversar a través d’ell. 

L’artista reconeix que molts cops les interpretacions que fa el públic són diferents a les que havia plantejat ella, però que s’acaba sorprenent. Molts cops s’inspira en problemes o situacions personals que s’acaben aplicant a altres persones. Tania Font ja està treballant en nous projectes i obres, i explica que té moltes ganes de crear.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios