19.9 C
Pals
Divendres, 2 maig 2025
- Publicitat -

Tastets de Mar: La Clova a Torroella i l’Estartit

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

“Tastets de Mar: La Clova” a Torroella i l’Estartit

Aquest cap de setmana ha engegat la campanya La Clova: Tastets de Mar. Un any més, els restauradors elaboraran menús diverses, amb entrants que tenen la clova com a element central, amb un segon plat de peix de proximitat. Les jornades duraran tot el mes i inclouran un concurs de musclos aquest dissabte a les 12 del migdia a la plaça de la Llevantina.

Últim dia del Begur Sotaigua

La Fira Begur Sotaigua, dedicada al món del busseig, acaba avui. Aquest matí es farà una immersió per netejar la reserva de Ses Negres i tancaran amb una festa de clausua a les 2 del migdia al restaurant Farolillo de Begur.

Les emocions del vi, a Calonge

Cicle de xerrades sobre el vi a Calonge. Avui, des del vessant de les emocions i la salut amb la psicòloga Anna Agustí i la farmacèutica Mònica Albertí. Això serà a la biblioteca Pere Caner de Calonge avui a les 7 del vespre.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Isabel i Fabiola Alcalà: “Cal valorar més i millor la feina que fem els artesans”

El Terracotta Museu de la Bisbal ha inaugurat l’exposició “Ponderosa”, un homenatge a la família Alcalà i a l’empresa Ceràmica La Ponderosa, fundada fa gairebé cinquanta anys. La mostra repassa l’evolució de la ceràmica familiar, des de les peces artístiques del pare i l’avi fins a la producció actual, amb una reivindicació clara de l’artesania local.

Altres notícies