16.2 C
Pals
Dijous, 28 març 2024
- Publicitat -

Tecnologia i oci digital 21/06/2016

Josep Lluís Vidal
Josep Lluís Vidalhttp://www.solucions360.cat/blog
Faig ràdio des de que tenia 13 anys. He experimentat tot tipus de gèneres radiofònics: radiofórmula, informatius, entrevistes, debats...Sóc autodidacta i ara estic treballant en el podcast. Crec, sense cap mena de dubte, que el futur de la ràdio passa per aquí.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’adquisició de la xarxa social de contactes professionals Linkedin per part de Microsoft ha estat una de les notícies de l’àmbit tecnològic més comentades dels darrers dies. L’empresa de Bill Gates ha pagat la xifra de 23.000 milions d’euros, una operació que ha fet que les accions de Linkedin pugin a la borsa, com no podia ser d’una altra manera. Els analistes interpreten aquesta adquisició com una estratègia de Microsoft per no quedar-se enrere a l’era de l’Internet social, dominat sobretot per Facebook.

A més, Microsoft no ha estat l’únic dels grans que ha moviments de capital en els darrers dies. Twitter s’ha decidit també a invertir 71 milions d’euros en la plataforma d’àudios a la carta, Soundcloud. Com podeu veure, en aquesta cursa ningú vol ser l’últim!

Teniu un iPhone? Això potser us interessa…

Un tribunal d’aquell país ha dictaminat que Apple ha copiat el disseny dels seus iPhones 6 i iPhone6 Plus a un fabricant local d’smartphones de gamma baixa. Segons el tribunal, les diferències entre el telèfon d’Apple i un model de la marca 100+, són tan insignificants, que un usuari ho tindria difícil per apreciar-les i ha ordenat que es deixin de vendre els telèfons d’Apple a Pekín. El més curiós del cas, és que l’empresa demandant es va declarar en bancarrota l’any passat.

Torna Nokia!

Recordeu Nokia, la marca de mòbils indestructibles? Doncs bé, donat que ja no tenen res a fer en el mercat de la telefonia després de vendre aquesta línia de negoci -precisament a Microsoft- ara volen posicionar-se com a referents en el mercat de la realitat virtual i la salut. I ho han fet com a inesperats patrocinadors d’una càmera que grava en 360 graus i amb la compra d’una startup francesa que fa polseres de medició de pasos.

Carregadors de bateries de cotxe molt ràpids

Per altra banda, Tesla ha presentat el primer súper carregador de bateries de cotxe elèctric a Amèrica Llatina, concretament a Mèxic, molt a prop d’Acapulco. Aquest punt és capaç de proporcionar en 30 minuts l’energia suficient a un cotxe per tal que pugui recórrer 250 quilòmetres. Tesla compta 640 estacions de càrrega com aquesta a tot el món per a vehicles que tenen una autonomia d’entre 338 i 443 quilòmetres.

Veu HD

Acabem amb una novetat que no ha tingut gaire difusió però que segur que has notat. Les trucades de veu mòbil amb qualitat HD. Els principals operadors ja estan començant a incorporar-les tot i que per gaudir de trucades amb una gran qualitat de veu s’han de donar una sèrie de requisits. Entre ells, que els dos terminals suportin aquesta funcionalitat; que els dos tinguin cobertura 3G o 4G i que els dos estiguin en la mateixa xarxa.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Junts pressiona a Sant Feliu de Guíxols a enllestir la normativa dels patinets

El partit insta al govern que prioritzi i enllesteixi la normativa municipal per regular els patinets elèctrics.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -