15.3 C
Pals
Dimecres, 22 març 2023
- Publicitat -

ELECCIONS GENERALS EN CLAU EMPORDÀ, A RÀDIO CAPITAL

Ràdio Capital
Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ràdio Capital de l’Empordà fa una edició especial del seu programa despertador SUPERMATÍ per explicar els resultats de les eleccions generals des de l’òptica del Baix Empordà.

• El dilluns 27J, especial eleccions al SUPERMATÍ, conduït per Miquel Curanta.
• El programa comptarà amb informació, entrevistes i anàlisi de les eleccions generals en clau empordanesa.
• SUPERMATÍ és el programa despertador de Ràdio Capital de l’Empordà, que s’emet de dilluns a divendres de 8:00 a 9:00, amb tota la informació de l’Empordà i la millor música del món, a l’estil Ràdio Capital.

Pals, Baix Empordà. 21/06/2016. Amb motiu de les eleccions generals a les Corts espanyoles d’aquest diumenge 26 de juny, Ràdio Capital de l’Empordà prepara una edició especial del seu programa despertador, SUPERMATÍ, pel dilluns 27. Durant una hora, de 8:00 a 9:00, l’espai abordarà els resultats dels comicis en clau empordanesa. El programa especial comptarà amb informació, anàlisi i entrevistes per abordar les eleccions des de la perspectiva del Baix Empordà. Al llarg de la setmana prèvia, el SUPERMATÍ de Ràdio Capital de l’Empordà ja ha emès càpsules informatives diàries, amb el testimoni dels caps de llista per Girona de les formacions que es presenten a la convocatòria electoral. En aquests espais, havien de respondre a un qüestionari específic sobre temes del Baix Empordà que depenen de les polítiques desenvolupades a Madrid i de l’activitat legislativa de les Corts Espanyoles. En aquesta mateixa línia, l’edició especial del SUPERMATÍ, conduït per Miquel Curanta, repassarà la informació electoral vinculada a la comarca, oferirà l’anàlisi de periodistes i politòlegs baix empordanesos i comptarà amb el testimoni de diputats, senadors i candidats locals.

SOBRE EL SUPERMATÍ

El SUPERMATÍ és el programa despertador de Ràdio Capital de l’Empordà. S’emet de dilluns a divendres, de 8:00 a 9:00. També es pot seguir a través del web radiocapital.cat i d’aplicacions mòbils. L’espai combina tota la informació de l’Empordà amb la millor música del món. Inclou espais temàtics sobre l’oferta cultural del Baix Empordà, tecnologia, cinema i música.
Ràdio Capital de l’Empordà és una emissora que neix l’any 2001 a través de l’associació cultural sense ànim de lucre Acció per a la Divulgació Cultural de Catalunya, amb l’objectiu de posar en valor l’activitat cultural i social del seu àmbit territorial i amb la ràdio com a mitjà. És un projecte col·laboratiu, amb ambició professional però sense finalitat comercial i obert a les persones, entitats o institucions que vulguin participar-hi. En la seva edició del 2015, els Premis Rahola de la Comunicació Lo¬cal, impulsats per la Delegació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Diputació de Girona, van atorgar a Ràdio Capital de l’Empordà el Premi Miquel Diumé al Millor Treball Informatiu o Divulgatiu en ràdio per la cobertura informativa de les Eleccions Municipals 2015.

CONTACTE
Miquel Curanta, cofundador i responsable de Ràdio Capital de l’EMpordà, juntament amb Juli Pedrero.
6677023532 – [email protected]
Toni Sellas, responsable editorial de Ràdio Capital de l’Empordà.
647414369 – [email protected]

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Ajuntament de Torroella i l’EMD de l’Estartit tornen a discrepar arran de l’informe de la URV

La Universitat Rovira i Virgili ha fet públic l'esborrany de l'informe tècnic encarregat per la Diputació de Girona, arran dels cinc recursos contenciosos interposats per l'EMD de l'Estartit. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -