14.4 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Tecnologia i oci digital 11/10/2016

Josep Lluís Vidal
Josep Lluís Vidalhttp://www.solucions360.cat/blog
Faig ràdio des de que tenia 13 anys. He experimentat tot tipus de gèneres radiofònics: radiofórmula, informatius, entrevistes, debats...Sóc autodidacta i ara estic treballant en el podcast. Crec, sense cap mena de dubte, que el futur de la ràdio passa per aquí.
Temps de lectura: 3 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Tecnologia i oci digital 11/10/2016
Loading
/

El malson del Samsung Galaxy Note 7
El malson de Samsung amb el Galaxy Note 7 no s’acaba. La multinacional ha anunciat l’aturada de la producció d’aquest model que s’ha incendiat en diverses ocasions, una mesura inèdita però necessària després dels successius accidents soferts tant pels models inicials com pels que servien de reemplaçament i que van demostrar que l’error que feia esclatar la bateria no estava resolt.

Al llarg del cap de setmana les tres grans operadores de mòbil dels Estats Units han enviat una nota als clients explicant que no seguiran donant el Note 7 als que van comprar el model inicial, sinó telèfons d’altres fabricants d’un valor equivalent.

Virus a Spotify?
Spotify estaria infectant els ordinadors dels seus abonats amb malware o programari maliciós. Han estat els propis usuaris del servei els que han començat a omplir el fòrum de suport oficial amb reclamacions. Des Spotify encara no hi ha una reacció oficial sobre com s’ha d’actuar al respecte però molts usuaris afectats recomanen desinstal·lar l’aplicació o, almenys, no executar-la fins que la companyia no doni una solució a l’assumpte. Els responsables del servei només han declarat, de moment, que són conscients del problema i que ho estan investigant.

Facebook i Whatsapp, sota sospita
L’Agència Espanyola de Protecció de Dades ha anunciat que ha començat a investigar les comunicacions de dades personals entre Facebook i WhatsApp. L’objectiu de l’Agència és comprovar si el tractament de la informació personal dels usuaris d’ambdós serveis respecta la legislació espanyola de protecció de dades. En cas que la companyia estigués infringint la llei serà la mateixa investigació la que determinarà les responsabilitats corresponents.

A finals de mes, novetats de Microsoft
Després de Google, ara és Microsoft qui es disposa a anunciar els seus nous productes per a final d’any i per 2017. Aquest any l’esdeveniment s’ha avançat al 26 d’octubre. Molts auguren que Microsoft donarà un pas endavant anunciant un ordinador ‘tot en un’, és a dir, alguna cosa similar a l’iMac d’Apple. L’esdeveniment se centrarà en Windows 10 segons la invitació enviada a la premsa, però això no exclou necessariàment al maquinari.

Cada vegada més addictes al mòbil
El 7% dels espanyols reconeix patir de FOMO (Fear of Missing Out). És a dir, por a perdre alguna cosa, a que els nostres coneguts facin alguna cosa i nosaltres no ens assabentem. També s’ha conegut que Espanya és el país més addicte al telèfon, ja que un 21% de la població sent pànic de perdre el seu telèfon. I entre les fòbies modernes ja hi ha la por de perdre la connexió a Internet, la cobertura o directament al telèfon mòbil.

Totes aquestes són dades que ha revelat aquest un estudi de lastminute.com, elaborat amb motiu del Dia Internacional per Enfrontar-se als Pors, que se celebra cada segon dimarts d’octubre.

Barcelona, capital dels videojocs
El Barcelona Games World, que s’ha celebrat fins al diumenge al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, ha rebut més de 120.000 visitants i ha acollit prop de mig milió de partides, segons han informat els organitzadors. La principal fira de la indústria dels videojocs a Espanya ha comptat amb les principals novetats i marques del sector, una àrea específica per a professionals i ha estat la seu de finals de diverses competicions.

El Govern britànic prohibeix l’ús de l’Apple Watch
Els ministres del Govern britànic no podran utilitzar l’Apple Watch durant les reunions del Gabinet, ja que les autoritats sospiten que els dispositius d’Apple podrien haver estat ‘piratejats’ per espies russos. Segons recull The Telegraph, la primera ministra Theresa May ha prohibit l’ús dels rellotges d’Apple per la preocupació que puguin ser utilitzats per pirates russos com a dispositius d’escolta. Una mesura que ja es va prendre amb els telèfons mòbils, que van ser exclosos de les reunions per preocupacions similars.

Facebook i la realitat virtual
Facebook invertirá 250 milions de dòlars en el desenvolupament d’aplicacions de realitat virtual. L’empresa de Zuckerberg ja ha invertit grans quantitats de diners en noves tecnologies però el CEO de Facebook segueix insistint en la importància de la realitat virtual.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -