17 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Thank you Myles

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Em dic Miquel Curanta i sóc de Pals. Gestor cultural i de mitjans, he treballat a diverses emissores de Ràdio (Ràdio Begur, Ràdio Costa Brava, 40 Principals, M80 ràdio, Cadena SER, Flaix, Flaixbac, Ona Catalana, Catalunya ràdio). He estat director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (2018 - 2022) i del Club TRESC (2008 - 2018). També he fundat una productora de televisió (Creativa Audiovisual) i el 2001 vaig fundar Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La setmana que comença serà, de nou, una setmana històrica i segons com vagi la cosa, fatídica per alguns i alleujada pels altres. Però serà convulsa per tots, d’això n’estic segur.

Per tant, a l’hora de triar tema per escriure aquesta portada, he decidit fer-la en positiu, a partir de les sensacions que vam viure dissabte a Ràdio Capital amb en Myles Sanko. Començant per l’emoció de tornar a l’estudi del Cercle Mercantil. Els que ens escolteu, no li doneu cap transcendència i és normal. Però per entendre-ho, us heu de ficar en la pell d’un grup de gent (els que fem Ràdio Capital) que per muntar aquell espai, ens vam passar dies treballant en la idea i més dies netejant l’espai, muntant-lo i fent-lo bonic i acollidor. I per això, acabat l’estiu i després de dies aturat, ens va emocionar tornar-hi per fer una última entrevista, que a més va ser coral, amb en Martí en David, en Dani i jo i la resta que no hi van venir, però també hi havia una mica d’ells. Per tant, emotiu comiat del mercantil.

L’entrevista a en Myles Sanko, vista des de la zona del públic

I bon comiat. Amb una conversa amb un artista que accedeix a fer una entrevista amb nosaltres, a cantar en directe, a que vingui públic a l’estudi i a tractar-nos amb molta amabilitat. En Sanko ens va regalar una estona del seu coneixement i del seu talent amb el que a la nit va desbordar el Teatre Municipal de Palafrugell. No només va ser un encert programar-lo, sinó que va ser un gran descobriment per molta gent que anava allà una mica per inèrcia. Personalment, admeto que sóc poc mitòman, però quan el veig a ell em surt la vena groupie. No només pel talent que té i el que em transmet a l’escenari, sinó per la facilitat amb la que s’acosta a xerrar amb tothom immediatament després del concert. Per la disposició absoluta que té a fer el que sigui i pel respecte que transmet per la gent, els mitjans i els pobles o ciutats per on passa.

La música soul no té a l’Estat Espanyol la millor acollida, però en Sanko es fa mereixedor de reconeixement per allà on passa i ja que va venir a l’Empordà, des d’aquí li agraïm tot el que ens aporta als que l’admirem.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Bizarrap/Bizapop anuncia la sessió 57 en un extens vídeo

Aquesta mateixa setmana Bizarrap canviava el seu nom d’Instagram pel de Bizapop, fet que feia entreveure que ben aviat arribaria una nova cançó, que semblava que podria ser amb algun/a artista pop. Ara s’ha confirmat que el 4 d’octubre arribarà la sessió 57, tot i que de moment es manté el misteri de qui serà
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -