8.8 C
Pals
Dimarts, 28 novembre 2023
- Publicitat -

Their Greatest Hits 1971-1975 es converteix en el disc més venut de la història als Estats Units

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El grup californià Eagles, creat el 1971, ha aconseguit convertir-se en el grup amb el disc més venut de la història als Estats Units gràcies a Their Greatest Hits 1971-1975, que agrupa els grans èxits del grup del 1971 fins al 1975. Amb aquesta notícia Eagles aconsegueix treure aquest reconeixement al disc Thriller de Michael Jackson que ocupava aquest lideratge des del 2015 quan l’Associació de la Indústria de la Gravació Dels Estats Units (RIAA) va fer un estudi que certificava aquest primer lloc amb 30 milions de còpies per sobre del mateix Their Greatest Hits 1971-1975 d’Eagles.

Tot i això, aquest canvi als Estats Units no afecta la resta del món, ja que globalment Thriller segueix sent el disc més venut de la història amb més de 100 milions de còpies.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dimarts fresc i bàsicament asolellat

Dimarts que no ens portarà gaire notícies meteorològiques. Ahir a la tarda ens va acabar de passar una cua de front i pot ser el que sigui una més noticiable d’avui. Només tindrem algun núvol residual, però bàsicament tindrem un dia bastant asolellat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -