10.9 C
Pals
Dimecres, 27 gener 2021

Toc d’atenció del veïns del Convent al polítics bisbalencs

A pocs dies de tancar la campanya, des de l'associació del convent recorden als grups polítics que guanyi qui guanyi assistiran al primer ple municipal per recordar-lis els seus compromisos

El més llegit

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

MAPA: El Baix Empordà no ha recuperat el poder adquisitiu d’abans de la crisi del 2008

El poder adquisitiu de la comarca disminueix un 6,3% respecte al 2007. Això es deu a que, mentre que la mitjana d’ingressos ha augmentat gairebé un 10%, l’índex de preus al consum ho ha fet més, amb un 16%.

Brot de COVID-19 a l’Ajuntament de Calonge: cinc positius a l’àrea de Cultura

L'Ajuntament ha assegurat que el brot està "del tot controlat" i l'atribueixen "especialment com a conseqüència de la tornada de les vacances de Nadal".

Calonge impulsa les obres al Castell de Calonge, el Cercle Calongí i l’avinguda de Catalunya

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa tres projectes d'obres al municipi: les reformes al Castell de Calonge i al Cercle Calongí, i la urbanització de l'avinguda de Catalunya de Sant Antoni.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

Una nota de premsa feta pública ahir a través de les xarxes per l’Associació del Convent, comença per evocar que “queden uns dies perquè acabi la campanya electoral, una campanya que s’està fent llarga i feixuga per algunes i alguns veïns que ho mirem atònits i sorpresos per la quantitat de promeses que es volen dur a terme”.

Al barri del convent hi viu un 20% de la població de la Bisbal i ve arrossegant des de fa dècades una greu problemàtica que semblava que havia estat assumida per tots els grups polítics el mes de desembre del 2018. Per tal de solucionar les dificultats del barri, s’havia arribat a consensos en el sentit de defugir la politització i seure tothom, polítics, experts, veïns, veïnes i tècnics.

L’acord al que s’havia arribat d’actuar tots junts per resoldre “un dels problemes més greus que té la Bisbal” sembla haver-se esvaït davant les imminents eleccions municipals i el reguitzell de propostes partidistes pel barri, que amenacen amb capgirar els bons propòsits de fa tant sols uns mesos, ja que segons afirmen els veïns les seves angúnies “no es solucionaran només amb diners com pensen alguns…”

Tot i que “l’Associació del Convent s’ha volgut mantenir, i es mantindrà, al marge de la campanya”, l’allau de promeses que algunes formacions polítiques bisbalenques adrecen als electors aquests dies, ha alarmat als veïns ja que algunes els hi semblen poc realistes o directament forassenyades per un barri en que hi ha per resoldre necessitats realment vitals. “Els veïns no volen ser esquitxats per tot el que s’està veient aquests dies i que entenen que són promeses buides i pluja de milions trets de no se sap on”

Els veïns del Convent avisen doncs que “guanyi qui guanyi, pacti qui pacti, l’Associació de veïnes i veïns del barri del Convent presentarà i com havíem promès davant del ple del desembre, donarà el primer pas per començar el pla estratègic, un pla on cada pas que es faci al barri estigui pensant per les dècades vinents i on cada cèntim i proposta sigui aprofitada per tota la comunitat”.

La nota de premsa afirma “que el primer ple amb nou govern hi serem, presentant propostes, col·laborant i donant-ho tot i més per solucionar la problemàtica del Sector Sud, com hem fet aquests darrers anys”

L’Associació del Convent conclou el seu comunicat amb aquesta salutació adreçada a tots els grups “Sort a les eleccions i ens veiem aviat…”

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pau

En un any tot ha canviat, nosaltres, la vida, el món… però malgrat tot hi ha coses que no...

Altres notícies