14.3 C
Pals
Dijous, 23 maig 2024
- Publicitat -

Toni Albert: “tenim la responsabiltat de mantenir el litoral en perfectes condicions i volem conscienciar a la gent de com de fàcil és embrutir-lo.”

Kayaking costa brava és una empresa dedicada exclusivament a la promoció del caiac de mar. Estan presents a diversos punts de la Costa Brava, ofereixen excursions guiades en caiac de mar pels indrets més captivadors i emblemàtics del litoral empordanès. I a més, també desenvolupen activitats socials i ambientals.

Avui hem pogut parlar, durant el Supermatí d’Estiu, amb Toni Albert, director de Kayaking Costa Brava. Ens ha comentat que, amb la tornada a la normalitat “hem tornat a tenir el públic americà, però el públic català, que va respondre moltíssim, ara no té tanta presència perquè probablement marxa de vacances fora”.

A banda, Kayaking Costa Brava també realitza activitats ambientals, com la neteja del litoral. Es tracta de sortides amb Kayak guiades amb l’objectiu de recollir brossa pel litoral empordanès. S’emmarquen dins del voluntariat per mantenir el litoral net.

Segons Albert, “tenim la responsabiltat social de mantenir l’entorn on treballem en perfectes condicions, però també volem conscienciar a la gent de com de fàcil és embrutir-lo”.

 

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios