Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Loading
/

Derrota del Bisbal Bàsquet a Sabadell contra un rival directe, el Club Natació per un contundent 66 a 56. El partit començava molt igualat i equilibrat, on els visitants anotaven 13 punts consecutius. Tot i el bon inici dels blanc, roig i negres, els locals reaccionarien en el segon quart amb dos triples. Els de Joan Ferrer podrien acostar-se als sabadellencs en el descans deixant un resultat provisional de 40-35.

En la represa els problemes en defensa que havien fet tant mal als de la capital baixempordanesa millorarien creant un autèntic tallafocs. Eixugarien la distància amb els locals fins arribar a empatar el matx a 49 a falta d’un quart. L’últim període va ser la sentència final pels de la Bisbal. A falta de dos minuts i mig per la fi del matx i amb 56-54 al marcador, el Bisbal Bàsquet desapareixeria com per art de màgia. Eren dos punts de marge, tant sols dos, però com si de bruixeria es tractés, els blanc, roig i negres quedaven fora del partit i serien esclafats amb un parcial decisiu de 10 a 2. Un final que confirmaria que el Bisbal Bàsquet té dues cares com el cas de Dr Jekyll i Mr. Hyde, on veuríem aquest cop la cara més fosca d’un equip que vol continuar jugant la Copa Catalunya de Bàsquet.