29 C
Pals
Dilluns, 4 juliol 2022
- Publicitat -

Torna el Míting Internacional d’Atletisme de Palafrugell, que enguany celebrarà la seva 28a edició

A banda del seu retorn, una de les novetats importants és el canvi de data en el calendari, que de cara a properes edicions es podria mantenir en el mes de setembre.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El proper dissabte 18 de setembre, a partir de les 5 de la tarda, torna el Míting d’Atletisme de Palafrugell-Costa Brava. Cal destacar que s’arriba a aquesta 28a edició després de dos ajornaments provocats pel Covid-19. A banda del seu retorn, una de les novetats importants és el canvi de data en el calendari, que de cara a properes edicions es podria mantenir en el mes de setembre.

Aquest tradicional encontre atlètic dins el programa català està integrat al circuit Europe Athletisme Promotion (EAP) i al de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA) en la categoria d’Internacional.

Per l’edició del proper dissabte hi haurà representació de les delegacions de Kulgiga (Letònia) , Amsterdam (Països Baixos), Nivelles (Bèlgica), Belfast (Irlanda del Nord), Budapest (Hongria) i Marsa (Malta)

El proper Mítings d’atletisme del circuit EAP després de Palafrugell serà el que tindrà lloc a Zadar el 23 de setembre, el qual tancarà la temporada a l’aire lliure.
Les proves estan previstes que s’iniciïn a partir de les 5 de la tarda, i l’horari definitiu es farà públic a partir de dimecres dia 15 de setembre una vegada tancat el periode d’inscripció i publicades les llistes d’atletes admesos.

Homenatge a les víctimes del Covid-19
Cal destacar que després de la suspensió de l’última edició del Míting degut al Covid-19, s’aprofitarà aquest esdeveniment per fer un homenatge a les víctimes en l’àmbit de l’esport que han perdut la vida degut a la pandèmia. Aquest emotiu moment tindrà lloc durant la part final de les proves, aproximadament cap a les 7 de la tarda, i consistirà en un llançament de disc simbòlic i una cursa de 1500 m sense classificació on podran participar les persones inscrites fins dilluns dia 13.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La urbanització de la platja de la Fosca rebrà 3,4 milions d’euros per arreglar la carretera

La reforma de la platja de La Fosca ja té el vist-i-plau de l'Ajuntament de Palamós per acabar les...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -