11.5 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

Torna la campanya gastronòmica Pals i la Cuina de l’Arròs

Enguany, en el marc de les accions programades, es presentarà una campanya audiovisual que explicarà en profunditat el context i les característiques d’aquest producte.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Pals enceta la 29a edició de la campanya Pals i la Cuina de l’Arròs amb l’objectiu d’oferir a tothom l’oportunitat de gaudir de diferents propostes culinàries on l’Arròs de Pals té un paper fonamental. L’arròs és, de fet, un referent gastronòmic per la seva singular qualitat i textura.

Conscients del seu valor i trets diferencials, des de l’Ajuntament de Pals es gestiona la marca registrada Arròs de Pals amb la finalitat de protegir-la i garantir-ne el seu ús  correcte per part de productors i restauradors.
Enguany, en el marc de les accions programades, es presentarà una campanya audiovisual que explicarà en profunditat el context i les característiques d’aquest producte. Posteriorment, s’obrirà un procés en el qual comerços i restaurants que acreditin que ofereixen Arròs de Pals puguin utilitzar oficialment i amb garanties la marca i formar part dels Amics de l’Arròs de Pals.
Com és habitual, durant la campanya gastronòmica es podrà gaudir dels menús preparats per a l’ocasió d’acord amb l’estil i criteri de cadascun dels restaurants participants.

La campanya també ofereix un recull d’activitats complementàries (visites guiades amb el Xiulet de Pals, visita i tast al celler local Mas Geli, sortides en Segway, activitats al Parc d’Aventura, Torneig de Golf de la Cuina de l’Arròs, …) per gaudir-ne en família.

Paral·lelament el compte d’Instagram @visitpals psortejarà àpats, estades, lots de productes … que permetran descobrir de ben a prop oferta de comerços, allotjaments, serveis i activitats de turisme actiu que ofereix el poble.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Guia Repsol 2024 reconeix amb un Sol el restaurant SAÓ by Vicenç Fajardo

Han estat 12 restaurants a Catalunya, entre els quals el SAÓ de Vicenç Fajardo, els que han obtingut un Sol de la Guia Repsol per primer cop.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -