Cita obligada el segon cap de setmana de Setembre. Torna la Fira d’Indians de Begur

Durant el segon cap de setmana de setembre, Begur es transforma per reviure aquell període històric i ens ofereix una àmplia oferta lúdica i cultural que té com a fil conductor el seu passat indià. La XIV Fira d’Indians celebra la intensa relació entre Cuba i Begur, que té el seu origen en l’emigració de molts begurencs a l’illa al llarg del segle XIX.

A les 19h de la tarda a la Plaça de la Vila de Begur hi haurà la Inauguració oficial de la Fira, que continuarà amb l’actuació musical del grup Cuabanitos de Begur. I a les 12h de la nit al Parc de l’Arbreda, com ja és tradició, concert amb Unión Habanera, per acabar el primer dia de Fira.

Els Masos de Pals estan de Festa Major

A les 12h del migdia, a l’església dels Masos, hi tindrà lloc l’ofici solemne per donar el tret de sortida a la Festa Major dels Masos de Pals. Més tard, a les 18h de la tarda, a la Plaça Sant Fructuós, hi tindrà lloc la tradicional audició de Sardanes a càrrec de la Principal de l’Escala, que acabarà amb el Concurs de Coques.

El JAZZ a través de la mirada de Sergio Sabini

Coincidint amb la 23ª edició del Festival de Jazz Costa Brava, a la sala d’exposicions del Teatre Municipal de Palafrugell hi haurà exposada una sèrie de fotografies del fotògraf argenti i especialitzat en concerts de Jazz Sergio Sabini. Una exposició titulada PaJAZZpalafrugell que vol recordar l’edició de l’any passat del Festival i inaugurar, fotogràficament, la d’enguany.

Vols conèixer el vi en família?

El Celler Mas Eugeni de Calonge organitza la 2º Verema en família. Cada any a finals d’estiu, cobra vida l’entusiasme per la recollida del raïm. Després de mesos de cuidar la vinya, els enòlegs i productors anuncien que: Ja toca! Ja és el moment de veimar!

Una jornada en família on podreu visitar al celler Mas Eugeni, col·laborar en la tradicional trepitjada de raïm i finalment, realitzar un tast de vi. Tot això a les 19:30h de la tarda per un preu simbòlic de 4 euros i mig, i els nens tindran l’entrada gratuïta. Més tard a les 20:30h de la nit, hi haurà cinema sota la lluna de la verema amb la pel·lícula “Un paseo por las nubes”.