15.9 C
Pals
Dissabte, 15 maig 2021
- Publicitat -

Tornar a començar

El Supermatí evoluciona i incorpora noves veus per explicar amb encara més detall tota l'actualitat de l'Empordà

El més llegit

Avatar
Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Començar de nou, posar el comptador a zero. Això és el que fem avui que arranquem temporada a Ràdio Capital. Com sempre, com que som un mitjà una mica curiós, les incorporacions a la programació de l’emissora us l’anirem explicant en el moment que es vagin produint.

El que si canvia (o evoluciona, millor dit) és aquest programa. D’entrada perquè serà més coral que mai. Amb en Dani Cortés amb qui alternarem la conducció d’aquest programa i amb més veus que s’incorporen a Ràdio Capital per explicar-vos l’actualitat del Baix Empordà. De fet, com que són molts noms i segurament hi haurà dies que no tindrem temps de repassar-los tots, els  direm ara per si de cas.

Així doncs, el Supermatí és possibles gràcies a la feina d’en Dani, en Gerard Escaich, l’Eugència Güell, en Pedro Ruiz, l’Alba Legide, en Martí Saguer, en Marc Clapés, l’Awatef Ahmitah, la Judith i la Gisela Martínez, en Manel Magrinyà, l’Anna Pujol, la Judith Saez i l’Albert Aparicio, a més de les veus d’en Martí Sabrià i la Montserrat Tura que se sumen al grup de persones que comentaran l’actualitat des de la seva perspectiva particular.

I en aquest capítol de noms, temps per un agraïment i un comiat. El d’en David Parreño que ha emprès una nova aventura professional que l’ha allunyat d’aquest projecte del que ell n’és un dels pares. Així doncs, tot el nostre agraïment i tota la sort i encerts en les decisions que prengui en endavant.

Dit això, el que no canvia és el resum de les notícies que us servim només començar el programa en forma de titulars. Comencem.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Begurenc Miquel Martín Serra, XVIII Premi Maria Àngels Anglada amb la novel·la ‘La drecera’

Rebrà la distinció a mitjan juny a Figueres, en una data que encara no s'ha fet pública
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -