19.1 C
Pals
Dissabte, 15 maig 2021
- Publicitat -

Feliç nova temporada i invitació al 29 de setembre!

Bon dia a tothom i feliç nova temporada a Ràdio Capital i els seus oients. Ja que hi som, feliç diada de la Mercè, que per allò del centralisme que tot ho empapa, és una mica festa nostra.

Feliç nova temporada radiofònica ara que competirem també amb el Cuní als matins, és ben veritat que quants més serem, més riurem.

Feliç nova temporada després d’un estiu que s’ha fet un pèl llarg per culpa d’aquellsdies d’agost que no ens trèiem la calor de cap manera, ni de dia ni de nit, ni amb dutxes fredes ni amb tot obert de bat a bat. Dies llargs i acalorats, com també, recordeu, era acalorat el debat del color groc. Feliç nova temporada ara que comença una tardor calenta, amb una història en plena ebullició, que de ben segur tindrem a tocar. Feliç nova temporada a Ràdio Capital, que comença amb l’empat dos a dos ahir a can Barça contra el Girona. Feliç temporada, que tot està per fer. Dita la frase de cortesia dels ànims pels mesos que venen a partir d’ara, i com que normalment us parlo de coses de Sant Feliu, permeteu-me que faci una invitació de Sant FEliu a tota la comarca, o si voleu més enllà. Podeu venir tots.

A banda de convidar-vos a visitar els darrers dies de l’exposició de Thyssen i de Pepa Poch al Monestir, o a tres grans obres de Temporada Alta a Sant FEliu, m’agradaria que us apuntéssiu, tota la gent del BAix Empordà i de més enllà, la data del proper dissabte, 29 de setembre.

Una de les grans orquestres de Galícia, la Panorama, i quan dic gran vull dir MOLT GRAN, actuarà amb entrada gratuïta al Guíxols Arena a partir de les 10 de la nit del dia que us indicava, el dissabte 29 de setembre.

El motiu és també molt gran, i és l’homenatge a l’Eugeni Bigas, el jove de 29 anys de Sant FEliu que ens va deixar el passat desembre. Ell, com a promotor i empresari dedicat als muntatges musicals, sonoritzacions i festes, volia portar una orquestra com la Panorama a Sant Feliu, o diguem-ho clar, a la comarca, perquè tothom la gaudís. Ell coneixia la complexitat d’un muntatge d’una orquetra com aquestes. Es quedava embadalit veient el muntatge d’aquesta gent, l’espectacularitat del resultat i la màgia que transmetia. Doncs bé, la seva parella, els seus amics, els seus familiars, l’Ajuntament, han unit esforços i aconseguiran que el somni de l’Eugeni es faci realitat. L’orquestra Panorama actuarà a Sant Feliu, i amb entrada lliure. I serà bo veure-hi tota la comarca.

Estem parlant d’una orquestra que actuarà aquí a partir de la seva amistat amb l’Eugeni, i que fa un gran esforç per arribar a Sant Feliu, amb cinc camions i dos autocars que faran més de 2.500 quilòmetres, transportant deu músics, sis cantants i tres ballarins acròbates. ÉS un muntatge tècnic d’excepció, desenes de punts de llum, estructures, ball, so, i que sol congregar a Galícia, terra de grans festes majors, més espectadors que molts rivals televisius.

Ell, l’Eugeni, ja no està aquí, però tots sabem que estarà molt content si us hi veu ballant, disfrutant d’una gran nit com a ell li hauria agradat. Ell ho veurà des d’on sigui, i també ballarà amb tots nosaltres quan omplim el Guíxols Arena i diguem, Gràcies Eugeni, per aquesta grandíssima, enorme i càlida nit que ens has regalat.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios