11.3 C
Pals
Dijous, 20 gener 2022
- Publicitat -

Torroella arranja l’emblemàtic safareig públic

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

La brigada municipal està duent a terme els treballs d’arranjament de la paret del safareig públic de Torroella de Montgrí, que estava molt deteriorat. Per ara s’ha repicat i remolinat, i d’aquí a pocs dies es pintarà. Abans ja s’havia netejat l’aigua del safareig públic i s’havien enretirat els sediments del fons. Aquest safareig està situat davant l’Auditori Espai Ter, que és un espai molt freqüentat.

Per això el consistori creia necessari dignificar-ne l’aspecte i posar-lo al dia d’acord amb el seu valor patrimonial. A més, properament s’asfaltarà el tram de carrer del Ter comprès entre la plaça Quintana i Combis i el carrer del Safareig. Aquest safareig públic forma part de patrimoni de la vila. Es remonta al 1929 i va estar en funcionament fins a fins als anys 70. Durant dècades va tenir una funció social, més enllà del seu ús, perquè es va convertir en punt de trobada i de conversa de les persones que hi anaven a rentar la roba.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Paula Badosa, amb la màxima aspiració davant de Marta Kostyuk

La begurenca arriba a aquest partit, que es disputarà la propera matinada, amb una gran confiança en el seu joc. Les seves darreres aparicions han estat estel·lars, i ara es trobarà l'oposició d'aquesta jove ucraïnesa que com ella apunta molt alt.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -