LIFE 25 Torroella de Montgrí Ajuntament

Divendres al matí a Torroella de Montgrí es va presentar el logotip oficial dels 25 anys del programa europeu LIFe.

Aquest logotip ha servit des de l’Ajuntament de Torroella per fer la seva aportació com a commemoració del 25è aniversari del programa. La intenció del consistori és que els visitants relacionin l’espai i la recuperació de les maresmes de la Pletera amb el programa LIFE.

També s’ha volgut fer memòria i destacar el paper determinant que està tenint el LIFE en la recuperació dels sistemes litorals de Torroella de Montgrí, de l’Estartit i dels aiguamolls del Baix Ter.

Des de l’any 1999, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha pogut tirar endavant 3 projectes finançats a través d’aquest programa.

El programa LIFE es va aprovar el 21 de maig de 1992 i és l’únic instrument financer de la Unió Europea per finançar projectes de conservació i desenvolupament de la política comunitària en matèria de medi ambient.

Està gestionat per la Comissió Europea i des de la seva posada en marxa ha subvencionat més de 3.500 projectes, molts d’ells adreçats a conservar la biodiversitat, les espècies i el hàbitats de la Xarxa Natura 2000.