15.7 C
Pals
Diumenge, 14 abril 2024
- Publicitat -

Torroella de Montgrí celebrarà la tercera edició del Festival SÓC de dansa urbana i fusió

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel festival

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Festival SÓC de Dansa Urbana i Fusió, que se celebrarà el pròxim 16 de març a Torroella de Montgrí, doblarà en aquesta tercera edició el nombre de compamyies amateurs i semiprofessionals participants. Vint-i-dues compamyies catalanes i participaran, consolidant aquest esdeceniment com la principal plataforma catalana d’exihbibició d’aquets artistes.

El festival manté el seue sperit inicial d’esdevenir una plataforma on les companyies de dansa amateurs o semiprofessionals mostrin al públic la creativitat dels seus joves ballerins i ballerines, tot donant a ocneixer la seva proposta artística fora de l’àmbit competituu.

La programació està dividida en dues sessions i s’iniciciara al matí, a l’espai públic del municipi, amb les actuacions d’una desena de companyies que mostraaran les sevs coreografies, entre elles: Gimnàs al Griu, de la Bisbal de l’Empordà; L’Espai en Dansa, de Castelló d’Empúries; SEEDs company CobosMika Company, de Palamós. Les actuacions es completaran amb la compamnyia convidada Festival Bategart.

L’espectacle centrat del festival tindrà lloc a les 19:30 h, a l’Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Mongrí. La jornada es cmpletarà amb l’actuació de la compamyia professional The Boogie Tunes, que són uns reconeguts ballerins de popping amb un ampli recorregut en el món de la dansa, tant a nivell nacional com internacional.

La celebració d’aquest esdeveniment forma part de la línea estratègica de l’Auditori Teatre Espai Ter de fomentar l’exhibició i consum de dansa amb la voluntat e promoure aquesta disciplina artística entre tota mena de públics. L’equipament s’ha fixat com a objectiu acollir porpostes de qualitat amb la voluntat d’esdevenir, a mitjà i llarg termini, un espai de refefrència en la programació de propostes d’aquest àmbit.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -