12.8 C
Pals
Dilluns, 29 abril 2024
- Publicitat -

Variabilitat al cel amb ambient fred

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dimarts que es presenta inestable. I ja ahir a la tarda en vam tenir el preàmbul d’aquest nou canvi. La tarda d’ahir dilluns es va presentar molt ennuvolada, a diferència del dia radiant que va fer al matí. 

Així doncs, la jornada d’avui es presenta variable, amb el cel molt ennuvolat i amb risc d’algun ruixat d’intensitat i quantitat poc abundant i de distribució molt irregular en territori i en el moment que es presenti. No podem dir que estem davant d’un dia plujós però no descartem la possibilitat de pluja a la comarca. 

Això deixarà el dia la banda fresca, sobretot durant el migdia, amb temperatura màxima que en prou feines arribarà als 14 ºC. Per temperatures mínimes seran una mica més suaus que les d’ahir i seran de l’ordre dels 3-4 ºC. 

I sense poder parlar d’una direcció clara de l’atmosfera, seguirem amb variabilitat i temperatures poc càlides pel que queda de setmana. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
00:12:43

Àlex Brull: “La màgia és un art escènic i, per això, a FIMAG ho reivindiquem”

La 12a edició del  Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí (FIMAG) arriba els propers 31 de maig i 2 de juny amb més de 70 sessions de 21 mags en 10 espais diferents. Com en les anteriors edicions el festival, consolidat a nivell nacional i estatal, repartirà les diverses actuacions en tres àmbits: la Gran Màgia, la Màgia Singular i la Màgia Popular. Per parlar una mica més d’aquesta edició d’enguany ens ha visitat el director del festival, Àlex Brull.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -