14.3 C
Pals
Dissabte, 1 abril 2023
- Publicitat -

Torroella reforma la plaça del Lledoner per convertir-la en espai pels vianants

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Entrevista al regidor d’urbanisme, Jordi Colomí

Les obres de reforma de la Plaça del Lledoner a Torroella començaran aquest dimarts i tindran una durada aproximada de 3 o 4 mesos. Amb aquesta actuació es pretén ordenar i dignificar aquest espai públic.

La plaça va quedar deserta una vegada es va retirar l’antiga parada de bus. Des d’aleshores, l’actuació de l’Ajuntament ha estat fer una zona més segura per als vianants. La plaça estarà delimitada per barreres naturals per tal de delimitar l’espai entre el trànsit rodat i la zona de passeig.

Plànol de la Plaça del Lledoner. Planta, alçat i ubicació real de la nova construcció.

El cost total de l’obra serà de 171.511€ i la Diputació de Girona donarà una subvenció de 39.647€. Com informava el Regidor d’Urbanisme de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, el cost s’ha rebaixat, en comparació a la despesa prevista inicialment.

Aquest projecte servirà per reservar l’espai necessari per les terrasses i també per disposar d’un espai reordenat i uniforme. La intenció del consistori de Torroella és reduir al màxim els mesos de les obres però s’espera que hi hagi talls de circulació al Carrer Falçot i al Carrer del Mar, com informava Colomí.

Tot i la previsió del projecte, aquest no serà la única reforma que es farà al llarg dels propers mesos. L’Ajuntament de Torroella té previst millorar el Passeig de l’Església a la vila empordanesa. Aquesta millora es faria amb la intenció de recuperar una zona de vianants amb un caires històrics pel municipi com explicava el regidor d’Urbanisme, Jordi Colomí.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Menys morts a les carreteres gironines els tres primers mesos de l’any en comparació al 2022

El Servei Català de Trànsit destaca positivament el descens ja que al primer trimestre de l'any passat es van registrar 10 víctimes mortals a les carreteres de la demarcació
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -