15.6 C
Pals
Dimarts, 21 setembre 2021
- Publicitat -

Torroella promou ajuts per a què els nens i nenes es puguin apuntar als casals d’estiu

Les ajudes seran de 25 euros quinzennals o bé 50 euros mensuals per als fills i filles amb pares i mares que han patit un ERTO, que han hagut de reduir o cessar la seva activitat i que han vist reduïda la seva retribució econòmica

Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Torroella de Montgrí-l’Estartit tindrà un programa d’ajuts per als nens i nenes del municipi amb l’objectiu que puguin accedir als casals d’estiu que estan programats. D’aquesta manera, l’Ajuntament ha suprimit el casal municipal, però vol incentivar que els més petits puguin escollir a quin casal volen anar facilitant les inscripcions amb aquests ajuts.

El consistori ha creat la guia “El nostre estiu”, que recull la més d’una vintena de propostes que fan associacions culturals, lúdiques i esportives per als nens i nenes durant els mesos de juliol i agost. Aquestes activitats ja s’estan adaptant a les normes de distanciament de seguretat i sanitàries que pertoquen.

També s’ha creat un Campus Jove, que serà per als nens i nenes d’entre 12 i 14 anys.

Per poder sol·licitar la beca, que serà de 25 euros quinzennals o bé de 50 euros mensuals, els pares o mares han de ser treballadors o treballadores per compte aliè que han estat afectats per un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació, ser treballadors o treballadores per compte propi i haver-se vistos obligats a reduir o suspendre l’activitat laboral i haver patit una reducció involuntària de la facturació o del sou.

Per poder demanar cita per demanar la beca, cal trucar a l’Àrea d’Acció Social al 972 76 00 29 o enviar un correu a [email protected]

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -