10.5 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Tot a punt per la nova edició de la biennal fotogràfica “Mirades”

Del 30 de març fins el 28 d'abril tindrà lloc a diferents escenaris del Baix Empordà el 6è festival de fotografia que organitza cada dos anys l'Associació d'Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Amics de la Fotografia és una associació que neix a la tardor de l’any 1999 amb la voluntat d’agrupar els afeccionats de la fotografia dispersos per la comarca del Baix Empordà. Té per objectiu promocionar i potenciar la fotografia, mitjançant un seguit d’activitats com el Festival Mirades que tindrà lloc a partir d’aquest proper 30 de març i fins el 28 d’abril, en diferents escenaris del Baix Empordà.

Aquests espais expositius acolliran la sisena edició del festival de fotografia, una mostra en la que hi participen 24 fotògrafs de reconegut prestigi de distintes nacionalitats i orígens. Són fotògrafs majoritàriament catalans però també n’hi ha provinents de diferents indrets de l’estat espanyol, Brasil, Ucraïna, Argentina i Alemanya.

Els objectius de les seves càmeres han captat imatges d’escenaris tant diversos com indrets de Cuba i el Senegal, el nord d’Alemanya, el barri de La Boca a Buenos Aires, i a Barcelona la decadència del ja desaparegut barri de La Catalana o la màgia dels Encants. Llocs quotidians i records d’infantesa i/o temàtiques tant distintes com escenes de caça, la fusió cultural entre Mèxic i Àfrica que representa el son Sorocho o la realitat actual del Brasil són algunes de les propostes que es podran visualitzar en els catorze espais expositius repartits entre els nou de Torroella de Montgrí, i els altres cinc a L’Estartit, Pals, Ullà, la Bisbal i Girona.

Els noms i currículums dels fotògrafs participants, descripció de cada proposta, emplaçaments dels diferents espais expositius, activitats relacionades amb la mostra i en general tota l’activitat dels Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí es pot consultar en el web https://www.fototorroella.cat/

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Fila Indie 3×27 – 24 abril 2024

TRACKLIST MILEY CYRUS, ELTON JOHN I MÉS – NOTHING ELSE MATTERS QUEENS OF THE STONE AGE – THE EVIL HAS LANDED BON...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -