23.7 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Tramma estrena el videoclip de ‘Voldria dir-te’

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Amb el nom artístic de TRAMMA i només 20 anys, la Marta Romeu ja s’ha fet un lloc a l’escena urbana gironina! TRAMMA destaca per la seva energia, polivalència vocal i capacitat d’adaptació. Es mou amb naturalitat per diversos estils com el Hip Hop, R&B, el Dancehall i el Reggae.

Després de publicar el disc “Voldria dir-te” el passat mes d’octubre, ara presenta el videoclip del senzill que dona nom al disc, realitzat pel Yan Visuals. És un clip que tracta de totes les coses que queden pendents per dir quan una persona marxa de la teva vida. De tot allò que vols dir-li a un ex, però que ja és massa tard, o que no et vas atrevir en el seu moment. És per això que aquest vídeo està basat en un somni protagonitzat per una noia enamorada d’un noi que representa que ja està en una altra fase de la ruptura, captivant els sentiments en diverses escenes per on passa la relació.

 

L’entrada Tramma estrena el videoclip de ‘Voldria dir-te’ ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Pals impulsa una campanya de promoció de l’arròs per tal que tot el procés de producció es quedi a la localitat

L'Ajuntament de Pals, amb la col·laboració de la Diputació de Girona, impulsa una campanya de promoció de l'arròs per tal d'aconseguir que el 100% de la producció es quedi a la localitat.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -