17 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Trampes per a ciclistes en un camí de les Gavarres

Dos ciclistes denuncien trampes en un camí de pas a la zona de les Gavarres amb vares de ferro de fins a 30 centímetres, les quals han denunciat que tres de les quatre rodes han quedat rebentades

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dos ciclistes han denunciat a les xarxes socials que algú es dedica a clavar trampes per a ciclistes i pels runners en un camí a la zona de Fitor a les Gavarres. Els dos ciclistes expliquen, en un vídeo penjat a les xarxes que tres de les quatre rodes de les bicicletes han quedat rebentades.

El vídeo no ha passat desapercebut perquè són molts els esportistes que aprofiten l’espai de les Gavarres per córrer, anar en bici o muntar a cavall. De fet, un dels usuaris de les xarxes socials ha assegurat que “Ara no sabrem si podem sortir [a passejar els cavalls] perquè tinc por que es puguin fer mal”. Aquest és un dels molts comentaris sobre les trampes per a ciclistes i per esportistes a les Gavarres.

Tot i l’escàndol a les xarxes socials, aquesta no és la primera vegada que passa una cosa semblant a la comarca del Baix Empordà. La Policia Local de Platja d’Aro anunciava, a finals del 2016, que algú havia fet cobert un tap d’ampolla amb claus en un dels carrils bici. I dies abans, a Palamós, es denunciava la col·locació de troncs i filferro espinós en una part del camí de ronda des del municipi fins a Calella de Palafrugell.

Segons s’ha informat, els ciclistes han avisat als Mossos d’Esquadra i també s’ha fet arribar notícia als agents rurals de la zona de les Gavarres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
00:28:57

Arsenio Rodríguez: “La relació cultural i gastronòmica entre Cuba i Catalunya continua sent evident”

Un dels escriptors més prolífics de la literatura de l’havanera, Cuba i la seva relació amb Catalunya és l’historiador i professor d’origen cubà, Arsenio Rodríguez. Amb més de 30 llibres publicats l’autor explora aquesta relació de la cultura i la música cubana amb Catalunya. Per això, ens ha visitat Arsenio Rodríguez.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -