25.2 C
Pals
Diumenge, 1 octubre 2023
- Publicitat -

Les polèmiques urbanístiques al Baix Empordà d’aquest 2018

A Ràdio Capital de l'Empordà hem preparat un resum amb totes les polèmiques urbanístiques d'aquest 2018 al Baix Empordà i la formació de noves entitats ecologistes i les respostes per part dels governs municipals

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

A Ràdio Capital de l’Empordà hem preparat un programa-resum amb totes les polèmiques urbanístiques al Baix Empordà d’aquest últim any. El programa inclou talls de les entitats ecologistes creades com SOS Costa Brava però també dels alcaldes dels municipis.

Entre les accions més reivindicatives d’aquest 2018, hi trobem la modificació del POUM de Begur o també la modificació del projecte als Jardins de Cap Roig. El resum, que s’emetrà durant les festes de nadal en antena, també el podeu recuperar a la web de Ràdio Capital.

El programa inclou les principals polèmiques urbanístiques al Baix Empordà. Cal destacar que moltes d’aquestes polèmiques ja s’havien començat anys abans com el cas denunciat per Salvem el Golfet o Salvem la Pineda d’en Gori. D’altres polèmiques urbanístiques al Baix Empordà però han saltat a la llum aquest any com el POUM de Santa Cristina d’Aro.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ensurt a Sant Feliu per la crema d’un quadre elèctric

Es tracta del segon incident d'aquesta setmana al municipi
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -