25.7 C
Pals
Dilluns, 27 juny 2022
- Publicitat -

“Salvem el Golfet” segueix amb una campanya de micromecenatge per poder fer front al cost dels processos judicials

L’associació espera que aquells que vulguin preservar aquest espai natural de la costa Palafrugell col·laborin amb qualsevol tipus de donatiu

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La campanya de l’associació Salvem el Golfet segueix l’eslògan “Salvem el Golfet no surt de franc” per obtenir fons econòmics a través de la plataforma catalana Tot suma. Així, esperen que la gent que vulgui preservar l’espai de la Cala s’impliqui també econòmicament amb algun donatiu.

La presidenta de l’associació Salvem el Golfet, Margarita Riera, ha deixat clar que el motiu principal d’obrir aquesta campanya ha estat l’acumulació de despeses judicials que podrien impedir tirar endavant el procés. Així, ha afegit que esperen que “la gent que els ha donat moltes mostres de suport també pugui participar-hi.”

De moment, l’associació ha invertit fins a 20.000 euros en el cas del “macroxalet” que s’ha construït a la Cala del Golfet. I ara, necessiten 6.500 euros per fer front a totes les despeses, la majoria destinades a processos judicials i informes tècnics per investigar la legalitat del projecte urbanístic.

Tal com ha ressaltat Riera, confien que 2.500 euros es podran pagar per les quotes i donatius voluntaris dels socis, els quals han suportat totes les despeses fins al moment. Tanmateix, els quedarien 4.000 euros per assumir, els quals esperen obtenir amb aquesta campanya. També han deixat clar que el seu interès és “recuperar aquest indret meravellós de la Costa Brava” i “utilitzaran totes les eines al seu abast” per aconseguir-ho.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

28 de juny, dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+

Demà 28 de juny es celebra la Diada de l'Orgull LGTBIQ+ 2022 (lesbianes, gais, transexuals, bisexuals, intersexuals, queers i altres). Molts...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -