Pals
Dimarts, 23 abril 2024
- Publicitat -

Triomf encoratjador del Palafrugell

5-2 a favor del Corredor Mató i bones sensacions que s'hauran de confirmar en els propers partits

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Corredor Mató Palafrugell va guanyar ahir el seu partit pendent contra l’Alcobendas, corresponent a la dotzena jornada de l’OK Lliga. I ho va fer amb una imatge que permet somiar en una reacció que és imperativa, per no perdre la categoria.

La victòria dels de Garcia Balda, a més, es va produir contra el seu rival directe i que es trobava un punt per sobre abans d’aquest partit. Amb els tres punts obtinguts, els palafrugellencs es situen amb 9 i pugen dues posicions.

Serà complicat, però el camí és aquest. Un conjunt que, com ahir, surt a la pista concentrat i intens. L’Alcobendas no va poder frenar la impetuositat dels locals, que al descans ja manaven per 2 gols a zero. En la represa, tot i que els madrilenys van aconseguir el momentani 2-1, no hi va haver espai per als dubtes. Tres dianes del Palafrugell, una darrera de l’altra, fins a establir un contundent 5 a 1. Ja a les acaballes, l’Alcobendas va maquillar una mica el resultat aconseguint el segon gol de la seva renda particular. Al final, 5-2 a favor del Corredor Mató i bones sensacions que s’hauran de confirmar en els següents partits.

La propera cita serà aquest diumenge dia 23, també a casa, contra un rival poderós: el Reus Deportiu, que és actualment quart a la classificació.