22 C
Pals
Divendres, 21 juny 2024
- Publicitat -

Turistes francesos i europeus al Baix Empordà, a partir del 21 de juny

Pedro Sánchez permetrà obrir les fronteres amb la Unió Europea (excepte Portugal) quan caigui l'estat d'alarma, sense haver de passar la quarantena de 14 dies

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Baix Empordà podrà començar a rebre turistes francesos i de la resta d’Europa (menys Portugal) a partir del dia 21 de juny. És la decisió que ha pres el govern espanyol i que avancen diversos mitjans.

D’aquesta manera, les fronteres espanyoles quedaran obertes al turisme de dins l’espai Schengen en el mateix moment en què decaigui l’estat d’alarma. I, per tant, ja no serà obligatòria la quarantena de 14 dies després d’entrar al país.

Es tracta, doncs, d’una bona notícia per al sector turístic de la Costa Brava, que confia cada any en el turisme de França per superar la temporada amb amplis beneficis, cosa que aquest any s’havia posat en dubte per la crisi del coronavirus.

De totes maneres, Martí Sabrià, president del Grup Costa Brava Centre ja va assegurar a Ràdio Capital que no esperen que l’arribada de visitants estrangers sigui immediata i massiva. Creu que haurà de passar una setmana entre que obrin les fronteres i els turistes es decideixin a venir.

A això s’hi suma la campanya realitzada pel govern francès per potenciar el turisme intern.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

4 COMENTARIS

Comments are closed.

- Publicitat -

Sostre Cívic i l’Ajuntament de Palamós celebren l’inici d’obres de l’habitatge cooperatiu Terra de Mar

Ahir dijous 20 de juny es va celebrar l’inici oficial de les obres del projecte d’habitatge cooperatiu ‘Terra de Mar’ a Palamós, impulsat per Sostre Cívic i l’Ajuntament del municipi. L’acte va comptar amb l’assistència de més de 50 persones, incloent-hi les sòcies impulsores i diverses autoritats locals, comarcals i de la Generalitat. El projecte
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -