13.1 C
Pals
Dissabte, 2 març 2024
- Publicitat -

1×02 – Ui, si aixequés el cap en Pere Coll Rigau

Ui, si aixequés el cap
Ui, si aixequés el cap
1x02 - Ui, si aixequés el cap en Pere Coll Rigau
Loading
/

Aquest capítol compta amb el suport de l’Ajuntament de Pals i el Departament de cultura de la Generalitat de Catalunya

El segon capítol ens porta a una trobada entre el passat i el present, on Pere Coll Rigau, un personatge històric conegut com “en Pere de l’Arròs”, s’enfronta a les realitats d’un món que ha avançat sense ell. Convocat pel misteriós Esperit de l’Empordà, en Pere es veu immers en una exploració de la moderna Catalunya rural.

L’escenari és un paisatge de camps d’arròs i de complexitat de la vida rural actual, contrastant amb els records nostàlgics del protagonista. Durant el seu recorregut, descobreix canvis sorprenents en la producció d’arròs i en la societat, des de la mecanització fins a les noves dinàmiques socials. La seva guia, una dona jove i decidida del Patronat de Turisme, representa la nova cara del progrés, desafiant les idees preconcebudes que té en Pere.

Aquest capítol és un viatge emocional i revelador, ple d’humor i descobertes, que mostra com el passat i el present poden col·lisionar, creant un tauler ric en contrastos i reflexions sobre el progrés, la memòria i la identitat.

Crèdits

Amb les veus de Carles Davó, Laia Camós, Miquel Curanta i Xavier Serrano. Idea original, Miquel Curanta Girona. Assessorament editorial i direcció d’actors, Toni Sellas Güell. Guió, Adrià Pujol Cruells. Disseny de so i muntatge sonor, Salvador Massó. Enregistrament i edició de veus, Martí Saguer Capell. Coordinació del projecte, Maria Alsina Carmona. Producció, Anna Salvadó Figueras. Disseny de la imatge, Alba Cunillera Font.

Una producció de l’Escola de ràdio i periodisme digital de l’Empordà, per a Ràdio Capital de l’Empordà, amb el suport de l’Ajuntament de Pals i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Al proper capítol

- Publicitat -

Més àudios