15.5 C
Pals
Divendres, 22 octubre 2021
- Publicitat -

Últim pas per enllestir la urbanització de sa Punta de Begur

El projecte es va aturar arran de la crisi econòmica i ara es reactiva a petició dels veïns

David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El ple de l’Ajuntament de Begur ha aprovat les contribucions especials per enllestir la urbanització Sa Punta i fer el carrer Santiago Rusiñol de sa Riera. El pressupost de sa Punta puja a 464.000 euros, mentre el del carrer Santiago Rusiñol, a 34.046 euros. En ambdós casos, l’Ajuntament assumeix el 10% del cost global.

La imposició i ordenació de les contribucions de sa Punta cobriran les obres de l’enllumenat de la urbanització. El projecte es va aturar arran de la crisi econòmica i ara es reactiva a petició dels mateixos veïns. S’ha dividit per fases per facilitar a les petites empreses a poder-hi optar. L’actuació afecta un total de 360 propietaris.

Pel que fa al carrer Santiago Rusiñol, es van desestimar les reclamacions presentades per una desena de veïns sobre un total de 69 contribuents. “Jo me quedo amb els més de 50 que volen tirar l’obra endavant”, va dir l’alcalde, que va afegir: “per 100 euros tindran l’enllumenat públic correcte”. En aquest punt, l’oposició es va abstenir.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Tramuntana moderada i ambient més tardorenc

Inici de divendres amb alguns intervals de núvols que ràpidament donaran lloc a un dia força assolellat i amb Tramuntana que es reforçarà cap a la nit.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -