17.5 C
Divendres, 29 març 2024

Un brillant Palafrugell obté tres punts vitals

Fins al final hi va haver una gran igualtat entre tots dos equips, però els locals van poder conservar un triomf que esdevé fonamental per aconseguir la permanència a l'OK Lliga

Segon triomf seguit del Corredor Mató, aquesta vegada per 2 a 1 davant del Caldes. La victòria obtinguda a casa permet als de Garcia Balda escalar fins a la desena posició amb 18 punts.

Als 25 minuts de partit, Marc Figa va avançar als baixempordanesos amb un gol de penal, i Ramon al minut 43 establiria un 2 a 0 merescut. Malgrat el desavantatge en el marcador, el Caldes va apretar de valent i va reduir diferències amb un gol de Rovira al minut 49.

Fins al final hi va haver una gran igualtat entre tots dos equips, però els locals van poder conservar un triomf que esdevé fonamental per aconseguir la permanència a l’OK Lliga.

El proper dissabte, el Palafrugell visitarà la pista del Calafell. Els del Baix Penedès són sisens amb 35 punts, i seran un complicat test per a un conjunt que ha experimentat una clara millora.

(Galeria) 8.000 persones omplen els carrers de Verges per veure el pas de la Dansa de la Mort

Verges ha celebrat l'inici de la Setmana Santa amb la seva emblemàtica Dansa de la Mort, atraient uns 8.000 visitants. Aquest esdeveniment històric, que remunta a l'Edat Mitjana, destaca per la processó de cinc esquelets que ballen, simbolitzant el cicle de la vida i la mort. La tradició busca ser reconeguda com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Amb la participació activa dels residents, la nit s'ha omplert de representacions de la Passió de Crist, culminant amb una processó il·luminada per torxes i reafirmant el seu valor cultural.