16.1 C
Divendres, 19 abril 2024

Gran victòria del Palamós, que certifica la cinquena plaça

El partit dels homes de Mario Fernández contra el Bescanó, jugat dissabte en un terreny força perjudicat per les pluges, va ser heroic

En la seva visita al camp del Bescanó, que tenia un punt més, el Palamós va donar un cop d’autoritat guanyant per 0 a 2 i va superar els locals en la classificació de Primera Catalana.

El Parets, que també va guanyar el seu duel contra el Banyoles, se situa ara sisè amb els mateixos punts que el Degà, i el Bescanó cau al vuitè lloc.

El partit dels homes de Mario Fernández contra el Bescanó, jugat dissabte en un terreny força perjudicat per les pluges, va ser heroic. Al minut 30, Ayoub va ser expulsat, fet que va obligar als seus companys a un esforç suplementari. Jugant amb deu homes la resta del matx, els palamosins van estar molt ben posicionats i no van deixar que els locals s’acostessin amb excessiu perill a la seva porteria.

Jairo i Marc Lloret van ser els autors dels gols blau-i-grocs, el primer als 52 minuts i el segon un minut més tard.

El Mataró serà el proper rival dels baixempordanesos, diumenge vinent al Municipal Palamós-Costa Brava.

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...